“Πρόβα” ντέρμπι στο “Βικελίδης”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στο “Κλεάνθης Βικελίδης”… μετακομίζει για σήμερα ο ΑΡΗΣ, με την προετοιμασία του για το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ να μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Δύο μέρες έμειναν για το “κλάσικο” της Θεσσαλονίκης και ο Άκης Μάντζιος καλείται να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για την ενδεκάδα, με τα χαρτιά του να είναι κλειστά από χθες και δύσκολα να ανοίγουν έως αύριο.

Η λογική λέει ότι ο έμπειρος τεχνικός θα διατηρήσει το σχήμα που ξεκίνησε κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο τουλάχιστον μίας αλλαγής στα πλάνα του.

Πλην του Φαμπιάνο, άπαντες είναι διαθέσιμοι από τη στιγμή που και ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ μπήκε από χθες σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Παράλληλα με τα πρόσωπα ο Μάντζιος καλείται να καταλήξει και στην τακτική προσέγγιση του αγώνα, η οποία δεν θα διαφέρει και πολύ από εκείνη του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δηλαδή μία επιθετική νοοτροπία που όμως θα έχει και ένα πιο… safe στοιχείο από τη στιγμή που πρόκειται για ένα εκτός έδρας παιχνίδι και σε μία δύσκολη έδρα όπως η Τούμπα.

Προτεινόμενα Άρθρα