Γκουαρδιόλα: “Εάν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα θα φταίει ο τραυματισμός του Ρόδρι”

από AllAboutARIS

Η Μάντσεστερ Σίτι θα χρειαστεί να πορευτεί για όλη τη διάρκεια της σεζόν χωρίς τον Ρόδρι, αφού υπέστη ρήξη χιαστού στην ισοπαλία με την Άρσεναλ την Κυριακή (22/9).

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Νιουκάστλ (28/9, 14:30), ο Πεπ Γκουαρδιόλα υπογράμμισε πως ο Ισπανός διεθνής δεν θα ξανά παίξει φέτος για τους πρωταθλητές Αγγλίας και ο τραυματισμός του ενδέχεται να τους κοστίσει τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Χειρουργήθηκε σήμερα (27/9) το πρωί και την επόμενη σεζόν θα είναι εδώ. Αυτή η σεζόν τελείωσε. Δυστυχώς ήταν το χειρότερο, αλλά αυτά συμβαίνουν. Θα είμαστε εκεί για να τον στηρίξουμε στην ανάρρωσή του βήμα-βήμα. Δεν έχουμε κάποιον παρόμοιο παίκτη να μας δώσει όσα μας δίνει εκείνος. Αλλά οι άλλοι μπορούν όλοι μαζί να αντικαταστήσουν αυτό που έχει δώσει ο Ρόδρι από τότε που ήρθε σε εμάς. Θα πρέπει να το κάνουμε ως ομάδα και να βρούμε έναν τρόπο να παίξουμε πολλούς αγώνες χωρίς έναν σημαντικό παίκτη για εμάς.

Αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα, τότε θα φταίει ο τραυματισμός του Ρόδρι. Είμαστε πιο δυνατοί με αυτόν και πιο δυνατοί με τον Άκε, τον Μπομπ και τον Κέβιν αλλά έτσι είναι. Δεν το θέλουμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ως σύλλογος έχουμε υπέροχους παίκτες και θα βρούμε μια λύση”.

Προτεινόμενα Άρθρα