Καστρίτης: “Αργά ή γρήγορα θα φτάσουμε στο σημείο που επιθυμούμε – Eκπροσωπούμε έναν ιστορικό σύλλογο” (vid)

από AllAboutARIS

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΡΕΛΗΣ

Στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου των τεσσάρων προπονητών (σ.σ. ΑΡΗ, ΠΑΟ, Ολυμπιακού και Περιστερίου) εν όψει του Super Cup, ο Γιάννης Καστρίτης ρωτήθηκε για τον μεγαλύτερο προβληματισμό που υπάρχει την δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Ελληνας τεχνικός απάντησε:

” Είναι πολύ σημαντική η υγεία για εμάς και αυτός είναι και ο μεγαλύτερος μου προβληματισμός αυτή την στιγμή. Πέρα από το γεγονός πως είμαστε μία καινούρια ομάδα με δέκα νέους παίκτες αλλά με πολύ αυξημένες υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Δυστυχώς στην έναρξη των επίσημων αναμετρήσεων μας, δεν είμαστε στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και έχουμε ακόμη αρκετά προβλήματα τραυματισμών, οπότε αυτό είναι που περισσότερο έχω στα μυαλό μου αυτή την στιγμή. Είμαι απόλυτα αισιόδοξος βλέποντας το πόσο δουλεύουν τα παιδιά κάθε μέρα στο γήπεδο. Είμαι σίγουρος πως αργά ή γρήγορα θα φτάσουμε στο σημείο που επιθυμούμε. Σημαντικό για εμάς, είναι να εκμεταλλευόμαστε κάθε κατοχή στο παρκέ, είτε μιλάμε για προπόνηση, είτε για αγώνα και να βελτιωνόμαστε όσο περισσότερο γίνεται”.

Για το Super Cup: “Προφανώς κάθε φορά που μπαίνουμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό, αυτό έχουμε δείξει και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε και την φετινή χρονιά σε όλα μας τα παιχνίδια. Από την άλλη πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Έχουμε αφενός απέναντι μας τον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης τον Παναθηναϊκό που είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα. Αφετέρου, καλούμαστε αυτή την στιγμή μέσα σε όλα τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε να διαχειριστούμε ως ομάδα τέσσερα παιχνίδια σε μία εβδομάδα. Οπότε, εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε και να βγούμε όσο το δυνατόν πιο κερδισμένοι από τις δυο αναμετρήσεις. Για το αυριανό παιχνίδι στόχος μας είναι παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι από ότι ήμασταν την Τετάρτη στο Eurocup και σε κάθε περίπτωση να βελτιωθούμε στους τομείς που θέλουμε”.

Για τον φετινό ΑΡΗ: “Είμαστε μια εντελώς νέα ομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε πως ήμασταν να κρατήσουμε έναν αριθμό παικτών από πέρυσι. Η διοίκηση κάθε χρονιά χτίζει κάτι πολύ σταθερό. Θέλουμε να συνεχίσουμε με ταπεινότητα και δουλειά, γνωρίζοντας πως εκπροσωπούμε έναν ιστορικό σύλλογο. Παρά το ότι δεν παίρνουμε τίτλο, βλέπουμε πως δίνουμε χαρές στον κόσμο. Θέλουμε κάθε μέρα και στα επίσημα ματς να δίνουμε το 100%. Το μέγιστο της προσπάθειάς μας, είναι ο στόχος μας”.

Προτεινόμενα Άρθρα