Βερστράτε: Η πρωτιά στις ασίστ και η “επίθεση” σε διαιτητή

από AllAboutARIS

Ο Βερστράτε “σέρβιρε” για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι… Ο πρώην παίκτης του ΑΡΗ έδωσε νέα ασίστ στο βελγικό πρωτάθλημα, στο ισόπαλο 1-1 της Λέουβεν με την Κορτράικ. Πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, την “κουβάλησε” εντός αυτής και μετά από δική του πάσα από τα αριστερά, η ομάδα του ισοφάρισε σε 1-1.

Έτσι, ο Βερστράτε “προσέφερε” την δεύτερη ασίστ του στο Βέλγιο, στο τελευταίο ματς της Λέουβεν, μετά από εκείνη που είχε δώσει στο προτελευταίο παιχνίδι της ομάδας του, με τον πρώην παίκτη του ΑΡΗ να έχει την σχετική πρωτιά στη Λέουβεν όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι, μαζί με τον Μπανζουζί, ο οποίος έχει κι αυτός δυο ασίστ. Πάντως, μετά το τελευταίο ματς της Λέουβεν, ο Βερστράτε εμφανίστηκε απογοητευμένος ενώ “επιτέθηκε” στον διαιτητή του αγώνα.

“Σφύριξε τα πάντα εναντίον ματς και τίποτα εναντίον τους…”, είπε για τον αγώνα με αντίπαλο την Κορτράικ και -μεταξύ άλλων- πρόσθεσε: “Είμαι απογοητευμένος σε όλα τα επίπεδα. Κυριαρχήσαμε σε όλο το ματς, όπως κάνουμε έως τώρα στη σεζόν. Ο διαιτητής σφύριζε για κάθε μικρή επαφή. Οταν έπρεπε να το κάνει εναντίον των αντιπάλων, αυτό δεν συνέβη”.

Mετά το 2.50 η ασίστ του Βερστράτε…

Προτεινόμενα Άρθρα