Θα δώσει τη δική του μάχη στο Super Cup!

από Γιώργος Γκάτος

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΡΕΛΗΣ

Στη Ρόδο βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ο μπασκετικός ΑΡΗΣ, για τον ημιτελικό του Super Cup με τον Παναθηναϊκό (17:15 – Novibet AllAboutARIS TV LIVE Streaming, AllAboutARIS.gr LIVE, ΕΡΤ3).

Το έργο των παικτών του Γιάννη Καστρίτη… μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά οι “Κιτρινόμαυροι” ετοιμάζονται να καταθέσουν στο παρκέ τη δική τους προσπάθεια. Λαζέφσκι και Χοτζ παρέμειναν στη Θεσσαλονίκη, με τον Έλληνα τεχνικό να καλείται να διαχειριστεί μικροπροβλήματα και το επίπεδο ετοιμότητας των παικτών του.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έκοψε χθες τον Τσεντί Οσμάν από την επτάδα ξένων του, ενώ σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Λορένζο Μπράουν ο οποίος δεν προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες. Εκτός προγράμματος παρέμεινε και ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ο νικητής του ζευγαριού θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (20:30), ενώ ο χαμένος στον μικρό τελικό, μερικές ώρες νωρίτερα (16:45). Το άλλο ζευγάρι, που αποτελείται από Ολυμπιακό και Περιστέρι, θα αγωνιστεί στις 20:45, το βράδυ του Σαββάτου.

Αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να ετοιμάζεται για τη πρεμιέρα της στην Euroleague αυτή την εβδομάδα.

Ώρα έναρξης: 15:00

Τηλεοπτική μετάδοση: ΕΡΤ3

Προτεινόμενα Άρθρα