Αγωνία για Μάγιο, οι πιθανότητες να μπει αποστολή

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ μετράει αντίστροφα για το ντέρμπι της Κυριακής (29/9, 20:30) στο γήπεδο της Τούμπας, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται και τυπικά σήμερα, ωστόσο ο μεγάλος πονοκέφαλος του Άκη Μάντζιου ακούει στο όνομα του Ούγκο Μάγιο.

Ο Ισπανός μπακ είχε ενοχλήσεις μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μάζεψε υγρό το γόνατό του και γενικά πήγε πολύ συντηρητικά όλη την εβδομάδα. Άλλωστε δεν ήταν καν στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον Εθνικό.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής κατάφερε χθες να βγάλει ένα μέρος της προπόνησης, στοιχείο ενθαρρυντικό, αλλά όχι αρκετό για να θεωρείται «σίγουρος» για την Τούμπα. Η σημερινή ημέρα θα είναι κρίσιμη, μιας και πριν την απογευματινή προπόνηση θα γίνει μια επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Αν ο Μάγιο καταφέρει να βγάλει το πρόγραμμα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις στο γόνατο, τότε, και κατόπιν συζήτησης μαζί του και με το ιατρικό τιμ, θα μπει στην αποστολή κι ανάλογα με το πώς θα αισθάνεται την ημέρα του αγώνα, θα κριθεί η παρουσία του στην ενδεκάδα.

Για την ώρα, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, με τον Μάρτιν Μοντόγια να είναι stand by, για να πάρει θέση στο βασικό σχήμα των Κιτρινόμαυρων.

Προτεινόμενα Άρθρα