Καστρίτης: “Απόλυτα σίγουρος ότι θα φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο, αν συνεχίσουμε τη προσπάθεια όλοι μαζί” (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Ο Γιάννης Καστρίτης έμεινε στη προσπάθεια των παικτών του και το γεγονός πως αυτά τα παιχνίδια στο Super Cup, θα δώσουν την ευκαιρία στην ομάδα του να δουλέψει κάποια κομμάτια του παιχνιδιού της.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη και την πρόκριση. Προφανώς αν όχι, για το μεγαλύτερο διάστημα ήταν πολύ καλύτεροι από εμάς. Όπως έχω ξαναπεί, θέλαμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας, απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα. Παράλληλα, θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε το σημερινό παιχνίδι για να βελτιωθούμε και να… φτιάξουμε πράγματα τα οποία όπως είπα και χθες, δεν μπορέσαμε να τα δουλέψουμε εν μέσω προετοιμασίας. Θέλαμε και έπρεπε να κάνουμε διαχείριση και του χρόνου των παικτών. Προερχόμαστε από παιχνίδι στην Ιταλία, έχουμε παιχνίδι σήμερα και αύριο, αλλά και την Τετάρτη κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ. Δε το κάναμε αυτό όπως θα θέλαμε, εξαιτίας και κάποιων προβλημάτων με φάουλ που μας άλλαξαν το rotation.

Στο δεύτερο μέρος, προπονητικά, είδαμε κάποια πράγματα, είδαμε προσπάθεια από τα παιδιά. Όσο συνεχίζουμε να είμαστε όλοι μαζί, να δουλεύουμε και να καταθέτουμε ακόμα περισσότερη προσπάθεια, είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο, αν όχι να παίζουμε το μπάσκετ που ονειρευόμαστε, τουλάχιστον να διεκδικούμε τις νίκες.»

Προτεινόμενα Άρθρα