Έχει κίνητρα, έχει και τον τρόπο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ντέρμπι Νο2 για τον ΑΡΗ μέσα σε μία εβδομάδα και ακόμα πιο ιδιαίτερο, όταν πρόκειται για το μεγάλο “κλάσικο” της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι δύο “αιώνιοι” της Θεσσαλονίκης κοντράρονται απόψε στην Τούμπα (20:30, Novibet AllAboutARIS TV LIVE, AllAboutARIS.gr NS) για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League και με τα δικά τους βαθμολογικά κίνητρα ο καθένας πέραν του δεδομένου γοήτρου που προσφέρεται σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Ο ΑΡΗΣ… πήρε τα πάνω του με την εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, φιλοδοξώντας σε ακόμη ένα “τρίποντο” που θα στείλει ξεκάθαρα το μήνυμα διεκδίκησης μίας θέσης στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου πάνε με καλή ψυχολογία στην Τούμπα, απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που φιγουράρει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλει να παραμείνει εκεί, όντας εν μέσω δύσκολων ευρωπαϊκών αγώνων.

Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου προέρχεται από ένα πολύ απαιτητικό ματς κόντρα στη Γαλατασαράι και με τη Στεάουα Βουκουρεστίου να βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού του.

ΑΡΗΣ: Προβλήματα της τελευταίας στιγμής με Μάγιο και Χουάνκαρ.

Ο πρώην αρχηγός της Θέλτα πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή αλλά δεν πρόλαβε να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, ο οποίος στην τελευταία προπόνηση έχασε και τον Χουάνκαρ. Έτσι οι δύο Ισπανοί μπήκαν στο ιατρικό δελτίο, όπου από την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται και ο Φαμπιάνο.

Σημείο αναφοράς είναι ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ που επιστρέφει σε αποστολή μετά από τέσσερις μήνες και τον περσινό τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Sidklev, Montoya, Fattore, Frydek, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Jean Jules Mvondo, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Suleymanov, Saverio, Zamora, Diandy, Loren Moron, Φετφατζίδης.

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Κόλεϊ, “πρώτη” για Λόβρεν

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής διαχειρίστηκε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Κόλεϊ να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων από το παιχνίδι με τη Γαλατά, προσθέτοντας το όνομά του δίπλα στην γνωστή απουσία του Μπράντον Τόμας.

Τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Ντέγιαν Λόβρεν, ο οποίος τίθεται για πρώτη φορά στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι , Μπαλωμένος , Σάστρε , Όττο , Κεντζιόρα , Λόβρεν , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Μπακαγιόκο , Καμαρά , Σβαμπ , Οζντόεφ , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Τάισον , Σορετίρε , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Τισουντάλι , Τσάλοφ .

Προτεινόμενα Άρθρα