Ξέφυγε ο Μέσι εναντίον του διαιτητή (vid)

από AllAboutARIS

Ο Λιονέλ Μέσι σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης στην αναμέτρηση της Ίντερ Μαϊάμι με τη Σάρλοτ (1-1). Ένα ξεχωριστό γκολ για τον Αργεντινό, καθώς ήταν το 28ο με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ (έχει ήδη 16 αυτή τη σεζόν) και αυτό που τον έκανε τον τρίτο σκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου. Πλέον, ο «Pulga» απέχει μόλις ένα γκολ από το να «πιάσει» σε γκολ τον Γκονσάλο Ιγκουαϊν (29) και ακόμη τρία τον Λεονάρντο Καμπάνα (31).

Στο 102ο λεπτό, ο Μέσι έστειλε την μπάλα προς τον Ζόρντι Άλμπα, ο οποίος με κεφαλιά έστρωσε στον Λουίς Σουάρες. Ωστόσο, ο Ουρουγουανός επιθετικός απέτυχε να σκοράρει από λίγα μέτρα έξω, αντ’ αυτού πέταξε την μπάλα πάνω από το δοκάρι πριν σωριαστεί στο έδαφος, έχοντας συγκρουσθεί με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Μέσι βλέποντας τον Σουάρες στο έδαφος, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή, καθώς θεώρησε ότι η ομάδα του έπρεπε να είχε πάρει πέναλτι στο τέλος.

Πλησίασε τον διαιτητή και σύμφωνα με το «Ole», του είπε: «Είσαι π@τ$ν!ς γιος». Ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν γλίτωσε από αποβολή και δέχθηκε κίτρινη κάρτα, παρόλο που ο αγώνας είχε τελειώσει.

Προτεινόμενα Άρθρα