Του κόστισε η αστοχία!

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ Midea έδειξε βελτίωση στο πρώτο ημίχρονο με το Περιστέρι, αλλά ο ρυθμός της ομάδας και του αγώνα έπεσε, με αποτέλεσμα οι “Κιτρινόμαυροι” να γνωρίσουν την ήττα (69-73) στον μικρό τελικό του Super Cup. Τα πολλά άστοχα σουτ και οι αρκετές λάθος αποφάσεις στο επιθετικό σκέλος, έδωσαν το δικαίωμα στο Περιστέρι να μπει στη διεκδίκηση του αγώνα και να φτάσει σε νίκη στο φινάλε της αναμέτρησης.

Ο ΑΡΗΣ μπήκε στο παρκέ με εξαιρετική διάθεση και ανέβαζε συνεχώς τον δείκτη του σκορ, έχοντας σκοράρει τέσσερα τρίποντα και με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Το φινάλε της πρώτης περιόδου βρήκε τους “Κιτρινόμαυρους” μπροστά με 25-16.

Στο ίδιο τέμπο, ο ΑΡΗΣ Midea έφτασε στο +12 (28-16) που ήταν και το μεγαλύτερο προβάδισμα του στον αγώνα, κάτι που μάλλον αφύπνισε το Περιστέρι, το οποίο ροκάνιζε τη διαφορά και έστειλε τους “Κιτρινόμαυρους” με προβάδισμα μόλις δύο πόντων (41-39) στο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο μπορεί να… αντιμετωπιστεί ως μια περίοδος για τον ΑΡΗ Midea, αφού χαρακτηρίζεται από πολλά άστοχα ελεύθερα σουτ, κακές αποφάσεις στην επίθεση και σφαλτσοσφυρίγματα. Τα ποσοστά της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη έπεσαν κατακόρυφα ενώ το Περιστέρι έβρισκε συνεχώς λύσεις με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον ΑΡΗ Midea να χάνει με 69-73, σε ένα παιχνίδι που ολοκλήρωσε τις διήμερες υποχρεώσεις της ομάδας στο Super Cup της Ρόδου.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά της αναμέτρησης.

Δεκάλεπτα: 25-16, 41-39, 55-57, 69-73

Προτεινόμενα Άρθρα