Ο Μπαλοτέλι διαπραγματεύεται με ομάδα τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας

από AllAboutARIS

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει να επιδείξει ένα βαρύ και πλούσιο βιογραφικό, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν, Λίβερπουλ και Μαρσέιγ, ωστόσο οι τελευταίοι μήνες τον έχουν βρει μακριά από τη δράση.

Την περυσινή σεζόν σκόραρε 7 γκολ σε 16 αγώνες με την Αδάνα Ντεμίρσπορ παρά τον τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο και τον κράτησε για δύο μήνες εκτός γηπέδων, με τους Τούρκους να μην του ανανεώνουν ωστόσο το συμβόλαιο και ο 34χρονος φορ να αναζητεί πλεον απελπισμένα το νέο σταθμό της καριέρας του εδώ και μήνες.

Αυτός δεν αποκλείεται να είναι μία ομάδα έκπληξη αν λάβει κανείς υπόψη την αποκάλυψη του ισπανικού μέσου “COPE”, το οποίο υποστηρίζει πως ο Μπαλοτέλι είναι ήδη σε διαπραγματεύσεις με την Ιντερσίτι και την ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας να έχει κάνει σημαντικά βήματα για να ολοκληρώσει την πιο εντυπωσιακή μεταγραφή στην ιστορία της.

Σημειώνεται πως μετά από έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας (Primera Federación) η Ιντερσίτι έχει συγκεντρώσει ισάριθμους βαθμούς, γεγονός που την έχει φέρει στην 15η θέση, μία θέση πάνω από τον υποβιβασμό.

Προτεινόμενα Άρθρα