Champions League: Με 5.50 στο Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν και 4.70 στο Λεβερκούζεν – Μίλαν

από AllAboutARIS

Θα έχει δουλειά ο Ντοναρούμα στο Emirates, προβάδισμα με Μπόνιφεϊς η Λεβερκούζεν κόντρα στη Μίλαν. Ανάλυση και προγνωστικά.

Εννέα αναμετρήσεις για την 2η αγωνιστική του League Phase στο Champions League περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τρίτης (01/10). Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει αυτή ανάμεσα σε Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν.

Στην πρεμιέρα, οι Λονδρέζοι έφυγαν με αποτέλεσμα από το Μπέργκαμο. Το 0-0 κόντρα στην Αταλάντα οφείλεται εν πολλοίς στον γκολκίπερ Ράγια, που ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου και σταμάτησε τους γηπεδούχους σε πολλές περιπτώσεις.

European Master League: Διεκδικείς έως 20.000€ σε μετρητά, εντελώς δωρεάν* στους ευρωπαϊκούς αγώνες!

Σε ένα 90λεπτο με μοιρασμένη κατοχή και λίγες ευκαιρίες, τα xG ήταν 1.75 – 0.65 για την Αταλάντα, ωστόσο ο Ισπανός τερματοφύλακας της Άρσεναλ έμοιαζε ανίκητος και εξασφάλισε ουσιαστικά τον βαθμό για την ομάδα του.

Στην Premier League, οι «κανονιέρηδες» πήραν το θρίλερ με τη Λέστερ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, έμειναν αήττητοι και είναι στο -1 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Σταθερά εκτός οι Έντεγκααρντ, Τομιγιάσου, Ζιντσένκο. Αμφίβολοι οι Μερίνο, Γουάιτ.

Οριακή νίκη για την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα, στο εντός έδρας 1-0 επί της Χιρόνα. Δίκαιο αποτέλεσμα, που ήρθε ωστόσο στο 90′ με αυτογκόλ του Γκαζανίγκα.

Με 62% – 38% κατοχή μπάλας, 26(5) – 3(1) τελικές και 599 – 300 εύστοχες μεταβιβάσεις, η Παρί σχεδόν κυριάρχησε στο χορτάρι, εντούτοις δεν είναι την ανάλογη αποτελεσματικότητα για να «καθαρίσει» νωρίτερα το ματς.

Super Ενισχυμένη Απόδοση να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να δεχθούν 2 ή περισσότερες κάρτες και οι δύο ομάδες, 4.15 από 3.30

Σχεδόν αψεγάδιαστο το ξεκίνημα της ομάδας του Ενρίκε στη Ligue με πέντε νίκες, το 1-1 με τη Ρεμς και τέρματα 20-5. Ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Μονακό, εντούτοις η Παρί εξακολουθεί να είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο. Ντεμπελέ, Ερναντέζ, Κιπεμπέ και Ράμος είναι εκτός μάχης.

Υψηλοί οι στόχοι και μεγάλες οι φιλοδοξίες των ομάδων τη φετινή σεζόν. Η Άρσεναλ με τον Αρτέτα έχει καθιερωθεί ως πρωταγωνίστρια, η Παρί φέτος μοιάζει πολύ βελτιωμένη υπό τις οδηγίες του Ενρίκε.

Φαβορί οι Λονδρέζοι, όχι ωστόσο στον βαθμό που υπαγορεύουν οι δυσκολίες της αναμέτρησης. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Μπαρκολά 1+ προσπάθειες στην εστία & Ντοναρούμα 4+ αποκρούσεις σε απόδοση 5.50 στο Bet Builder της Stoiximan.

Λεβερκούζεν και Μίλαν μετρούν τις δυνάμεις τους στην Bay Arena. Ιδανικό το ξεκίνημα για την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο στη διοργάνωση, καθώς συνέτριψε 4-0 τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ. Το σκορ μάλιστα διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, με τη Λεβερκούζεν να είναι καταπληκτική στον χώρο και με τρομερή αποτελεσματικότητα καθώς με 1.66 xG σκόραρε τέσσερα τέρματα.

Έφυγε με βαθμό από το Μόναχο στο 1-1 με τη Μπάγερν και είναι στο -3 από την κορυφή της Bundesliga. Μεσοεπιθετικά είναι σε φουλ φόρμα και σκοράρει με άνεση, παρουσιάζει ωστόσο κενά στα μετόπισθεν.

Υπέκυψε στην ανωτερότητα της Λίβερπουλ η Μίλαν στην πρεμιέρα και ηττήθηκε 1-3 εντός έδρας. Παρά το γεγονός πως βρήκε προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό, δεν είχε τρόπο να αμυνθεί απέναντι στους «Reds» και επέτρεψε 12 on target τελικές με δείκτη 2.64 xG στην αγγλική ομάδα.

Στο 20.00 να κατακτήσει το Champions League η Λεβερκούζεν

Έβγαλε αντίδραση ωστόσο στο ντέρμπι του Μιλάνου και επικράτησε 2-1 της Ίντερ, ενώ ακολούθησε το 3-0 επί της Λέτσε, τρίποντα που της επέτρεψαν να σκαρφαλώσει στο -2 από την κορυφή της Serie A. Μπενασέρ, Φλορέντσι και Τιό είναι νοκ άουτ για την αναμέτρηση με τη Λεβερκούζεν, ενώ αμφίβολος είναι ο Μοράτα.

Η Λεβερκούζεν πείθει λίγο περισσότερο αυτή την εποχή, η Μίλαν ωστόσο μοιάζει να χτίζει μομέντουμ. Πιο μοιρασμένο από όσο δείχνουν οι αποδόσεις υπέρ των γηπεδούχων, που εξακολουθούν ωστόσο να έχουν τον πρώτο λόγο στο ματς.

Το συνδυαστικό στοίχημα Over 2,5 γκολ & Να σκοράρει ο Μπόνιφεϊς & Ερναντέζ 2+ τάκλιν σε απόδοση 4.70 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές  |  ΕΕΕΠ | 21+ | Παίξε Υπεύθυνα

 

Προτεινόμενα Άρθρα