Μία θέση ανοικτή… 

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το ματς με τη Λαμία είναι το επόμενο Σάββατο, οπότε ο ΑΡΗΣ δεν χάνει χρόνο και από σήμερα μπαίνει στην τελική ευθεία, με τα πλάνα του Άκη Μάντζιου να έρχονται σε πρώτο πλάνο.

Η απόδοση της ομάδας στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν αφήνει στον έμπειρο τεχνικό περιθώρια για αλλαγές, πλην των θέσεων που χρειάζεται και συγκεκριμένα μία στην προκειμένη περίπτωση.

Ο τραυματισμός του Φραν Βέλεθ αφήνει κενή τη μία θέση στόπερ δίπλα στον Γιάκουμπ Μπράμπετς, με δύο επιλογές -πλέον- μετά την επιστροφή του Φαμπιάνο Λέισμαν στις προπονήσεις.

Ο Βραζιλιάνος και ο Ρόουζ είναι οι δύο από τους οποίους ο Μάντζιος θα διαλέξει τον παρτενέρ του Τσέχου, με τη λογική να δείχνει προς την πλευρά του πρώτου αλλά και τον Γάλλο να έχει αρκετές πιθανότητες.

Ο Ρόουζ τα πήγε καλά ως αλλαγή στην Τούμπα και έχει καλύτερο ρυθμό σε αυτή τη φάση από τον Φαμπιάνο, η παρουσία του οποίου στις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την απόφαση του προπονητή.

Από εκεί και πέρα, ακόμα και αν επιστρέψει ο Μάγιο στις προπονήσεις φαίνεται δύσκολο για την ώρα να μπει στο πλάνο του προπονητή, με τον Μοντόγια να ξεκινάει κατά πάσα πιθανότητα και στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Προτεινόμενα Άρθρα