Οι βετεράνοι του ΑΡΗ στην Αθήνα για να τιμήσουν τον Πάλλα!

από AllAboutARIS

Στην Αθήνα βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα αντιπροσωπεία των βετεράνων του ΑΡΗ, ώστε να τιμήσουν τον Θεόδωρο Πάλλα.

Ο θρύλος της ομάδας αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και έτσι οι παλιοί του συμπαίκτες τον επισκέφθηκαν στην πρωτεύουσα, με τον Γιάννη Βένο να προχωράει σε μία συγκινητική ανάρτηση.

Αναλυτικά: 

“Καταλάβατε οι περισσότεροι φίλοι, ότι το ταξίδι χθές στην Αθήνα, είχε μοναδικό προορισμό τον Θόδωρο Πάλλα…
Έναν ξεχωριστό αθλητή,εναν υπέροχο άνθρωπο, έναν μεγάλο αρχηγό!

Ήμασταν σε επαφή και γνωρίζαμε ότι η κατάσταση της υγείας του δεν ήταν η δέουσα…

Είχε και έχει κάποια προβλήματα, πού τα αντιμετωπίζει όμως με υπομονή και αξιοπρέπεια εδώ και χρόνια!! Είναι καλά όμως και περίμενε, πώς καί πώς αυτή την επίσκεψη,αφού είχαμε κοντά 30 χρόνια να συναντηθούμε!!
Το θέλαμε και εμείς πολύ, και είναι αλήθεια ότι ένα αυτοκίνητο δεν χωρούσε όλους που δήλωσαν ότι θα ήθελαν να επισκεφθούν τον Θόδωρο!!

Συγκινητικές στιγμές κατά την διάρκεια της συνάντησης….

Γίναμε όλοι μια αγκαλιά, απολαμβάνοντας αυτές τις μοναδικές στιγμές,με την συγκινησιακή φόρτιση να βρίσκεται στο ζενίθ για όλους μας…

Θυμηθήκαμε πολλά, από την κοινή μας πορείας στον ΑΡΗ,στην ομορφότερη περίοδο της ζωής μας στα χρόνια της νιότης μας…Σε Ελλάδα και Ευρώπη!!

Και κυρίως συζητήσαμε την βεβαιότητα όλων μας, ότι αν ο Θόδωρος έπαιζε αυτή την εποχή, θα έπαιζε σίγουρα σε μια μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα, σύμφωνα με τα τεράστια προσόντα που είχε σαν ποδοσφαιριστής, με την ταχύτητα, τις δυνάμεις και τις επελάσεις του,από την άμυνα στην επίθεση,αλλά καί τις σπουδαίες τεχνικές αρετές που είχε με τις σεντρες ακριβείας στην αντίπαλη άμυνα καί την συχνή και μόνιμη συμμετοχή του σε κάθε επίθεση του ΑΡΗ απο τα πλάγια….

Μετά από δύο ώρες, καί διακόπτοντας κάπως πρόωρα αυτή την πολλή όμορφη συντροφιά, γιατί έπρεπε να επιστρέψουμε στην  Θεσσαλονίκη αυθημερόν,υποσχεθήκαμε στον Θόδωρο και στην σύζυγό του Αλίκη, ότι θα επαναλάβουμε αυτό το πολλή όμορφο ταξίδι πολλή σύντομα….”

Προτεινόμενα Άρθρα