Ο… νόμος του (σκόρερ) Μάνου

από AllAboutARIS

Κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Mάνου Γκαρθία ήταν ξανά αυτός που “έβαλε” μπροστά τον ΑΡΗ στο σκορ, όπως έγινε και απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με αντίπαλο τον “Δικέφαλο” και με γκολ… ζωγραφιά, έδωσε την νίκη στους “κίτρινους”. Αυτό ήταν το έβδομο τέρμα του Ισπανού με τον ΑΡΗ, σε ματς πρωταθλήματος από τότε που εντάχθηκε στους “κίτρινους”. Σε όλα τα ματς στα οποία έχει σκοράρει ο Γκαρθία, υπάρχει μια σύμπτωση:

Ο ΑΡΗΣ έχει κερδίσει σε όλα, με τον Ισπανό, έτσι, να “δημιουργεί” έναν… δικό του “νόμο” αναφορά με τα ματς στα οποία γίνεται σκόρερ και τα τρίποντα που παίρνουν οι “κίτρινοι”, όταν ο ίδιος βρίσκει δίχτυα. Την σεζόν 2022/23 ο Μάνου είχε πετύχει χατ-τρικ κόντρα στον Βόλο και ο ΑΡΗΣ κέρδισε με 3-0 ενώ την ίδια σεζόν, στο 3-1 υπέρ των “κιτρίνων” κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο Ισπανός είχε διαμορφώσει το 1-0. Στην διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς 2023/24 -κατά την οποία επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο Γκαρθία μετά τον σοβαρό τραυματισμό του- ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είχε σκοράρει στο ματς των πλέι οφ απέναντι στη Λαμία, κάνοντας το 2-0, στην νίκη με σκορ 3-1.

Την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά (2024/25), το “μενού” έχει δυο δυνατά παιχνίδια στα οποία ο Ισπανός έβαλε την σφραγίδα του, με γκολ που -αν μη τι άλλο- έχουν… ειδική αξία, καθώς συνοδεύτηκαν με νίκες σε ντέρμπι. Αφότου, ο Γκαρθία πρωταγωνίστησε απέναντι στον Ολυμπιακό κάνοντας το 1-0, σε ένα ματς στο οποίο είχε δώσει και ασίστ, “ήρθε” το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τον οποίο ο Ισπανός “πλήγωσε” το σύνολο του Λουτσέσκου, με το πανέμορφο τέρμα που πέτυχε. Ενα γκολ με το οποίο συνεχίστηκε η… παράδοση σχετικά με το ότι τα τέρματα του Μάνου στα ματς του ΑΡΗ, συνοδεύονται από νίκες των “κιτρίνων”.

Προτεινόμενα Άρθρα