Πάει πίσω του Ματίγια

από AllAboutARIS

Λίγο ακόμα διάστημα θα κάνει ο Άκης Μάντζιος ώστε να έχει στη διάθεσή του τον Χαβιέ Ματίγια.

Όπως σημειώθηκε στο χθεσινοβραδινό AllAboutARIS TV, ο Ισπανός χαφ δεν υπολογίζεται για τα παιχνίδια με ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ χωρίς να είναι ακόμα ξεκάθαρο πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Ισπανός υποβλήθηκε σε νέα μαγνητική το βράδυ της Παρασκευής και διαπιστώθηκε ωστικό οίδημα στο σημείο που είχε τραυματιστεί. Ο παίκτης μίλησε με τους ανθρώπους του ΑΡΗ αλλά και με δικούς του γιατρούς στην Ισπανία, οι οποίοι του συνέστησαν να προφυλαχθεί για το επόμενο διάστημα ώστε να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του και να μην χρειαστεί ακόμα και το χειρουργείο.

Ο παίκτης θα ακολουθήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα το επόμενο διάστημα, θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ενώ για την ώρα λίγες είναι οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Συνεπώς το πιο πιθανό σενάριο είναι να επανέλθει στα πλει οφ αφού και ο Άκης Μάντζιος δεν θέλει να ρισκάρει με την κατάστασή του, ποντάροντας πολλά στην ποιότητα και την εμπειρία του Ισπανού χαφ.

Την επόμενη εβδομάδα που θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του θα υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Προτεινόμενα Άρθρα