Μπράιτον – Τότεναμ 3-2: «Μεταλλαγμένοι» Γλάροι και ανατροπή εξάδας!

από AllAboutARIS

Η Μπράιτον… μεταλλάχθηκε και προσγείωσε απότομα την Τότεναμ για να επιστρέψει στις νίκες και να αναρριχηθεί στην πρώτη εξάδα της Premier League! Η ματσάρα του «Άμεξ» είδε την ομάδα του Ποστέκογλου να παίρνει αέρα δύο τερμάτων νωρίς, αλλά τους Γλάρους να αφυπνίζονται στο δεύτερο μέρος και να υποτάσσουν τους Σπερς με φοβερή ανατροπή και τρία γκολ σε 18 λεπτά για το τελικό 3-2. Στην 9η θέση και το -4 από την τετράδα συνεχίζουν οι Λονδρέζοι που ξεκίνησαν εξαιρετικά το παιχνίδι.

Από την πρώτη στιγμή πήραν τα ηνία του ματς, προειδοποίησαν με το ακυρωθέν τέρμα του Βέρνερ στο 22′ και στην αμέσως επόμενη φάση «χτύπησαν» την κακή ανασταλτική συμπεριφορά των γηπεδούχων. Ο Μπρέναν Τζόνσον έφυγε στην πλάτη της άμυνας από την κάθετη του Σολάνκε και άνοιξε το σκορ, για να συνεχίσει το εκπληκτικό σερί των έξι γκολ στα έξι τελευταία ματς.

Η ομάδα του Χίρτσελερ βελτιώθηκε και απείλησε με τον Γουέλμπεκ στο 32′, όμως στο 37′ η Τότεναμ την πλήγωσε ξανά και έκανε το 2-0 με πλασέ του Μάντισον από το ύψος της περιοχής. Οι Σπερς ωστόσο επαναπαύθηκαν και τιμωρήθηκαν από την «αγριεμένη» Μπράιτον στο δεύτερο μέρος.

Στο 48′ από την κακή αμυντική συμπεριφορά των Φαν Ντε Φεν και Ουντότζι ο Μίντε εκτέλεσε για το 2-1 και παρέδωσε την… μπαγκέτα στον Τζεορτζίνιο Ρούτερ που πήρε επ’ώμου την ανατροπή. Στο 58′ ο Γάλλος με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα και στο 66′ με φοβερή αυτοθυσία σέρβιρε στον Γουέλμπεκ που ολοκλήρωσε το comeback με κοντινή κεφαλιά και χάρισε στην Μπράιτον ένα σπουδαίο τρίποντο.

Προτεινόμενα Άρθρα