Eθνική Αγγλίας: Εντείνεται η ανησυχία για τη συμμετοχή του Χάρι Κέιν κόντρα στην Ελλάδα

από AllAboutARIS

«Η ανησυχία για τον Χάρι Κέιν εντείνεται με τον Άγγλο επιθετικό να αναμένεται να χάσει τον αγώνα με την Ελλάδα» γράφει η Telegraph κι όσο περισσότερο πλησιάζει η ώρα του αγώνα της Αγγλίας με τη «γαλανόλευκη», τόσο περισσότερο μεγαλώνουν και οι αμφιβολίες για την παρουσία του αρχηγού των «Τριών Λιονταριών» στην αναμέτρηση της Πέμπτης (10/10, 21:45).

Ο στράικερ της Μπάγερν δεν έχει προπονηθεί ακόμη με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Τόσο την Τρίτη (8/10), όσο και σήμερα (9/10) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω των ενοχλήσεων που εξακολουθεί να έχει μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς της περασμένης Κυριακής (6/10) με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για την Bundesliga.

Ο Κέιν δεν έχει χάσει επίσημο αγώνα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας για σχεδόν ένα χρόνο, όταν ξεκουράστηκε και μπήκε ως αλλαγή στην ισοπαλία με τη Βόρεια Μακεδονία, έχοντας εξασφαλιστεί η πρόκριση για την τελική φάση του Euro 2024.

Μετά από τραυματισμό στο τέλος της περασμένης σεζόν, βρέθηκε επίσης στον πάγκο στο φιλικό με τη Βοσνία πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ωστόσο, ήταν βασικός σε όλα τα ματς της τελικής φάσης του τουρνουά της Γερμανίας, παρά το ερωτηματικό που υπήρχε για τη φόρμα του, καθώς η Αγγλία έφτασε στον τελικό.

Αργότερα διέψευσε ότι είχε πρόβλημα τραυματισμού, λέγοντας ότι δεν υπήρχαν δικαιολογίες για την «πτώση» της απόδοσής του. Αυτή τη σεζόν, ο 31χρονος έχει σκοράρει 10 γκολ σε 9 αγώνες με τη Μπάγερν, αλλά οι εμφανίσεις του δεν έμειναν χωρίς κριτική, με τη γερμανική εφημερίδα «Bild» να τον περιγράφει ως «αόρατο» στην ήττα από την Άστον Βίλα στο Champions League.

Τον περασμένο μήνα, ο Κέιν σκόραρε και τα δύο γκολ στη νίκη επί της Φινλανδίας (2-0) στον 100ό αγώνα του με την Εθνική Αγγλίας. Πλέον, μένει να φανεί εάν θα είναι «παρών» το βράδυ της Πέμπτης στο «Γουέμπλεϊ, αν και ο Κάρσλεϊ φαίνεται να σκέφεται ήδη τις εναλλακτικές λύσεις που μπορεί να έχει για τον αγώνα με την Ελλάδα.

Ο επιθετικός της Άστον Βίλα, Όλι Γουότκινς, είναι ο προφανής υποψήφιος για ν’ αντικαταστήσει τον Κέιν, εφόσον, ο τελευταίος δεν είναι σε θέση να παίξει, με το γκολ του στον ημιτελικό του Euro να φέρνει την Αγγλία κοντά στην πρώτη της κατάκτηση μετά το 1966. Επίσης, ο Ντόμινικ Σολάνκε επιβραβεύτηκε για το εξαιρετικό του ξεκίνημα στη σεζόν με τη φανέλα της Τότεναμ, με την πρώτη του κλήση στην Εθνική ομάδα μετά από σχεδόν 7 χρόνια.

Προτεινόμενα Άρθρα