Καβάλα – Νίκη Βόλου 1-1: Πήραν τον βαθμό στις καθυστερήσεις οι Βολιώτες

από AllAboutARIS

Με τον αγώνα της Καβάλας με τη Νίκη Βόλου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2. Οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη, αλλά δεν κατάφεραν να την πάρουν με το 1-1 να μένει ως το τέλος. Ένα αποτέλεσμα που έφερε και τους δύο στους 3 βαθμούς με τους γηπεδούχους να είναι στην 6η θέση και τους φιλοξενούμενους στην 7η.

Στα του αγώνα το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάποιο τέρμα με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0. Ουσιαστικά και στο δεύτερο ημίχρονο όλα έδειχναν πως το 0-0 θα έμενε ως το τέλος, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε δραματική εξέλιξη. Αρχικά στο 81′ ο Μάντιτς με σουτ άνοιξε το σκορ για τους Καβαλιώτες που κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους μέχρι και το 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο συγκεκριμένο λεπτό ο Τζιώρας επίσης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1 με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Σκόρερ: 81′ Μάντιτς – 90+2′ Τζιώρας

Καβάλα (Καραμπετάκης): Αστράς, Τσαμούρης (68′ Σμίλτος), Ίτσιος, Πάσατζιτς, Κατσούρρι, Δημητριάδης (59′ Γκέκας), Γαβριηλίδης, Λέλεκας (59′ Ντε Ολιβέιρα), Παπαδόπουλος (59′ Μέτσε), Εμπούκα (33′ Κασέμι), Μάντιτς,.

Νίκη Βόλου (Ξηροφώτος): Τσέλιος, Οικονομόπουλος, Μάταους, Προδρομίτης, Νταμιάν Σίλβα, Εντ Κάρλος (58′ Τζιώρας), Λίταινας (86′ Βλάχος), Ταβάρες, Δούμτσης (58′ Σπυρίδης), Αρίας (66′ Τσιλιγγίρης), Βερνάρδος.

Καμπανιακός – ΠΑΟΚ Β΄1-3

Σάββατο

ΑΕΛ – Ηρακλής 3-0

Κυριακή

Μακεδονικός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – Διαγόρας Ρόδου 0-0

Καβάλα – Νίκη Βόλου 1-1

Βαθμολογία:

ΑΕΛ 12

ΠΑΟΚ Β’ 8

ΠΑΣ Γιάννινα 7

Μακεδονικός 7

Καμπανιακός 6

Καβάλα 3

Νίκη Βόλου 3

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 2

Διαγόρας 2

Ηρακλής 2

Προτεινόμενα Άρθρα