Ο Κουάισον πάει… για αύξηση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η διακοπή του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται και για τον ΑΡΗ έρχεται ένα σερί αγώνων σε δύο διοργανώσεις, το οποίο απαιτεί… άνοιγμα στο ροτέισον του Άκη Μάντζιου.

Είναι ο βασικός λόγος που το “παράθυρο” των Εθνικών αποδείχθηκε παραπάνω από χρήσιμο για την ομάδα και ειδικότερα για κάποιους παίκτες που… τρέχουν τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτοί που ήρθαν στην ομάδα έχοντας να καλύψουν ο καθένας το δικό του χαμένο έδαφος, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του Ρόμπιν Κουάισον.

Ο Σουηδός άσσος δούλεψε αρκετά τις τελευταίες δέκα μέρες, έχοντας και εξτρά δουλειά στην περίοδο της άδειας που έδωσε ο Άκης Μάντζιος μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο Σκανδιναβός χρειάζεται σίγουρα ακόμα δύο εβδομάδες για να φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας. Από τον αγώνα με την Καλλιθέα όμως θα ξεκινήσει και μία… αύξηση για αυτόν. Οχι χρημάτων αλλά του χρόνου συμμετοχής που θα πάρει σταδιακά από τον Μάντζιο, ειδικά από τη στιγμή που ο ΑΡΗΣ μπαίνει σε μία διαδικασία διαδοχικών αγώνων για πρωτάθλημα και Κύπελλο προς τα τέλη του μήνα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα