Μέσι: Τι είπε για τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ

από AllAboutARIS

Στο Μαϊάμι η «Marca» διοργάνωσε μια λαμπερή εκδήλωση, στην οποία βραβεύτηκε ο Λιονέλ Μέσι. Ο σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι πήρε το βραβείο ως παίκτης με τους περισσότερους τίτλους στην Ιστορία.

Μετά την παραλαβή του πολυτιμότερου αντικειμένου ο 37χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην Εθνική Αργεντινής, αλλά και το Μουντιάλ του 2026 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αμερικής.

«Ευχαριστώ τον Θεό γιατί έχω πραγματοποιήσει όλα μου τα όνειρα. Μπόρεσα να πετύχω πολλά περισσότερα από όσα ονειρευόμουν όταν ήμουν παιδί. Κατάφερα να κάνω πραγματικότητα το μεγαλύτερο όνειρο κάθε παίκτη, να πάρω το Μουντιάλ. Όταν άρχισα την καριέρα μου είχα την τύχη να πάρω πολλούς τίτλους με την ομάδα της ζωής μου, την Μπαρτσελόνα. Πήρα τρόπαια και με την Παρί και τώρα στην Ίντερ Μαϊάμι. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο, αλλά είμαστε κοντά σε έναν ακόμη τίτλο και πάντα θα προσπαθώ για το καλύτερο», είπε αρχικά ο Αργεντινός.

Για το αν αποτελεί κίνητρο η συμμετοχή στο Μουντιάλ του 2026 με τους «αλμπισελέστε»: «Ζω μέρα με τη μέρα, απολαμβάνω τη στιγμή και όταν έρθει η στιγμή θα δούμε. Ελπίζω να μπορώ να συνεχίσω να αποδίδω σε αυτό το επίπεδο, να νιώθω καλά και να είμαι χαρούμενος, γιατί όταν απολαμβάνω αυτό που κάνω, είμαι ευτυχισμένος. Δεν έχω θέσει στόχο να φτάσω μέχρι εκεί, αλλά κοιτάζω μέρα με τη μέρα και θέλω να είμαι καλά. Μετά θα δούμε».

Για την αναγνώριση στην Εθνική Αργεντινής: «Χαίρομαι πολύ που έπαιξα σε ένα γεμάτο γήπεδο για την εθνική ομάδα και άκουσα τον κόσμο να φωνάζει το όνομά μου. Είναι το καλύτερο για μένα. Έχω δουλέψει σκληρά και πέρασα πολλές δύσκολες στιγμές με την εθνική ομάδα για να φτάσω σε αυτό το σημείο και τώρα το απολαμβάνω περισσότερο από ποτέ».

Τέλος στάθηκε στα αγαοημένα του μέρη: «Η Βαρκελώνη και η Αργεντινή είναι τα δύο σπίτια μου. Εκεί απολαμβάνω να βρίσκομαι εγώ και η οικογένειά μου. Όμως και τώρα είμαστε σε μια πόλη (σ.σ. Μαϊάμι) που είμαστε χαρούμενοι και το απολαμβάνουμε».

Προτεινόμενα Άρθρα