Χαμός με καπνογόνα και διακοπή στο Χάμαρμπι-Τζουργκάρντεν (vid)

από AllAboutARIS

Η εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο φετινό Conference League, Τζουργκάρντεν, είχε δεχθεί δυο φοβερά γκολ από το πρώτο ημίχρονο στο ντέρμπι με τη Χάμαρμπι για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σουηδίας.
Στο 12ο λεπτό με μακρινό σουτ και στο 30’ με υπέροχο δεξί φαλτσαριστό τελείωμα, ο Μπεσάρα είχε κάνει το 2-0, το οποίο, όσο τελείωνε το ματς, έκανε τους οπαδούς των φιλοξενούμενων στην Tele2Arena να βγάλουν στην επιφάνεια την ανοησία τους.

Πέταξαν καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο, χάλασαν εντελώς το παιχνίδι και η αρχική απόφαση ήταν να συνεχιστεί το ματς δίχως κόσμο.
Επειδή, όμως, η προσπάθεια εκκένωσης δεν πήγε και τόσο καλά, υπήρξε οριστική διακοπή του ματς για σήμερα και αυτό θα συνεχιστεί από το 75ο λεπτό, όταν και αποφασίστηκε η παύση, το μεσημέρι της Δευτέρας, με την Χάμαρμπι φυσικά να έχει το 2-0 υπέρ της.
Πάντως, οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων βγήκαν ξανά στον αγωνιστικό χώρο αρκετή ώρα μετά την απόφαση της διακοπής και ευχαρίστησαν τους οπαδούς τους, όσους είχαν παραμείνει στις κερκίδες παρά και το γεγονός πως τα φώτα στο γήπεδο είχαν σβήσει.

Προτεινόμενα Άρθρα