Ο Μορόν και το ρόστερ… της επόμενης χρονιάς!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τρίτη 8 Οκτωβρίου ΑΡΗΣ και Λορέν Μορόν συμφωνούσαν προφορικά για τα επόμενα τρία χρόνια. Τρίτη 22 Οκτωβρίου, ακριβώς δύο εβδομάδες μετά, έπεσαν οι υπογραφές που κρατούν τον Ανδαλουσιανό στη Θεσσαλονίκη για ακόμη τρία χρόνια.

Η πιο… καυτή πατάτα στα χέρια των “κιτρινόμαυρων”, εν όψει του επόμενου καλοκαιριού, έκλεισε πριν κάνει μπει στο… αρχείο ο Οκτώβριος.

Ο ΑΡΗΣ δεν κρατάει απλά ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του και τον καλύτερο επιθετικό στην Ελλάδα… Προχώρησε σε μία ανανέωση η οποία προσθέτει ακόμη ένα σημαντικό κομμάτι στο αγωνιστικό “παζλ” της επόμενης σεζόν.

Η παραμονή του Ανδαλουσιανού μειώνει τις εκκρεμότητες του ΑΡΗ στις δέκα, με αστερίσκους δίπλα στα ονόματα των Νταρίντα και Σιφουέντες που είναι επίσης αρκετά πιθανό να συνεχίσουν στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ειδικά εάν διατηρηθούν στο ρόστερ οι δύο χαφ, τότε θα υπάρχει ο ιδανικός κορμός ώστε ο ΑΡΗΣ να διειδκήσει τη συνέχεια του στην Ευρώπη μετά τον Σεπτέμβριο του 2025, με την προϋπόθεση ότι θα εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Πάμε να δούμε να σε συβμόλαια που είναι σε ισχύ για τη νέα σεζόν ανά θέση:

Τερματοφύλακες: Κουέστα, Σίντκλεφ

Αμυντικοί: Μάγιο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ρόουζ, Φρίντεκ

Μέσοι: Μόντσου, Γκαρθία, Ζουλ, Πάβιτσιτς

Εξτρέμ: Ντιαντί, Σίστο, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα,

Επιθετικοί: Μορόν, Κουάισον, Αγοραστός.

Δεν πρόκειται σίγουρα για ένα πλήρες ρόστερ, ούτε είναι δεδομένο ότι όλοι αυτοί θα συνεχίσουν στον ΑΡΗ τη νέα χρονιά. Είναι όμως μία καλή βάση πάνω στην οποία ο ΑΡΗΣ μπορεί να “χτίσει” για τη νέα χρονιά και το κάνει ήδη με τις κινήσεισ στις οποίες προχωράει σταδιακά, έχοντας ρίξει το βάρος πλέον σε Νταρίντα και Σιφουέντες.

Προτεινόμενα Άρθρα