"Ξέσπασε" η Σαμπντόρια (hls)

από Γιώργος Γκάτος

Το σκορ άνοιξε στο 27’ ο Μπάροου με κεφαλιά. Όμως η χαρά των γηπεδούχων δεν διήρκησε πολύ, καθώς δέκα λεπτά αργότερα ο Κουαλιαρέλα με ένα εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Η απάντηση των “ροσομπλού” ήταν άμεση, καθώς λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο του αγώνα, πήραν ξανά το προβάδισμα, με τον Σβάνμπεργκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Η Μπολόνια είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων και η Σαμπντόρια προσπαθούσε να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή, κυρίως με αντεπιθέσεις. Τελικά το τρίτο τέρμα για τους γηπεδούχους δεν άργησε. Στο 70’ ο Σοριάνο με ωραία προσπάθεια μέσα στην περιοχή νίκησε τον Αουντέρο και πέτυχε το 3-1, κλειδώνοντας με αυτόν τον τρόπο και τη νίκη για την Μπολόνια.

Μετά από αυτή τη νίκη η ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας (12η) και έφτασε τους 31 βαθμούς. Πλέον βρίσκεται στο -1 από την 11η Σαμπντόρια του Κλαούντιο Ρανιέρι και στο -2 από την Ουντινέζε που είναι στη 10η θέση της Serie A.

Προτεινόμενα Άρθρα