Πρωτοπόρος πάει… και πρωτοπόρος θέλει να φύγει!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ντέρμπι Νο3 φέτος για τον ΑΡΗ και πρώτο επί αθηναϊκού εδάφους, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στις 18:00 (Novibet AllAboutARIS TV, AllAboutARIS.gr, Cosmote Sport 1) για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Με τον… αέρα του “4 στα 4” στο πρωτάθλημα και την 1η θέση της βαθμολογίας, οι “κιτρινόμαυροι” φιλοδοξούν να παραμείνουν πρωτοπόροι και με το πέρας του ντέρμπι. Να πάρουν δηλαδή ακόμη μία νίκη, με την οποία παράλληλα θα μεγαλώσουν τη διαφορά από το “τριφύλλι” στους οκτώ βαθμούς.

Ο ΑΡΗΣ πάει στο ΟΑΚΑ με “όπλο” τη φόρμα του, απέναντι σε έναν προβληματικό Παναθηναϊκό που βρίσκεται εν μέσω εκρυθμης κατάστασης και παίζει σήμερα έναν… τελικό για τη συνέχειά του στη σεζόν. Συν ότι κρίνεται και το μέλλον του Ντιέγκο Αλόνσο.

ΑΡΗΣ: Πλήρης για ΟΑΚΑ… και Κύπελλο

Ο Άκης Μάντζιος… απολαμβάνει απαρτία στις επιλογές του για ακόμη μία εβδομάδα, παίρνοντας παραπάνω παίκτες μαζί του λόγω του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Εκτός αποστολής έμειναν για λόγους τακτικής οι Φατόρε, Παναγίδης, Αγοραστός και Κυριαζής.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Frydek, Juankar, Brabec, Fabiano Leismann, Fran Velez, Rose, Darida, Cifuentes, Jean Jules Mvondo, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Suleymanov, Saverio, Diandy, Zamora, Quaison, Loren Moron, Φετφατζίδης. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Με Ιωαννίδη στον… τελικό

Ο αρχηγός του “τριφυλλιού” έσφιξε τα δόντια και μπήκε στην αποστολή του σημερινού ντέρμπι με ουσιαστικά 1,5 προπόνηση, επιστρέφοντας 20 μέρες μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν υπολογίζει στον Μαξ που ναι μεν μπήκε στις προπονήσεις αλλά δεν κρίνεται ακόμα έτοιμος. Εκτός έμεινε επίσης ο Σπόραρ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Ίνγκασον, Γέντβαϊ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Ζέκα, Ουναΐ, Τετέ, Μπακασέτας, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι, Τζούριτσιτς, Αράο, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ

Η «ταυτότητα» του αγώνα

9η αγωνιστική Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «ΟΑΚΑ»

18:00, Cosmote Sport 1

Διαιτητής: Φέλιξ Τσβάιερ (Γερμανία)

Βοηθοί: Ρόμπερτ Κέμπλερ (Γερμανία), Κρίστιαν Ντίετς (Γερμανία)

4ος: Χρήστης Βεργέτης (4ος)

VAR: Περ Γκούντερ (Γερμανία)

Βοηθός VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Προτεινόμενα Άρθρα