Πλήρης στην Αθήνα για ΟΑΚΑ… και Κύπελλο

από AllAboutARIS

Έγινε γνωστή η αποστολή του ΑΡΗ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η αποστολή των “κιτρίνων” αναχώρησε για την Αθήνα δίχως προβλήματα και ο ΑΡΗΣ “πάει” πλήρης για το ματς του πρωταθλήματος κόντρα το “τριφύλλι” όσο και αυτό που ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα απέναντι στην ΑΕΚ για το Κύπελλο. Δεδομένου πως υπάρχει το παιχνίδι Κυπέλλου, ο Άκης Μάντζιος πήρε περισσότερους παίκτες στην αποστολή και πιο συγκεκριμένα αυτοί είναι 24, αφήνοντας εκτός τους Φατόρε, Παναγίδη, Αγοραστό και Κυριαζή.

Η ΠΑΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο (27/10), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025. 

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Ο.Α.Κ.Α. (18:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Sidklev, Hugo Mallo, Montoya, Frydek, Juankar, Brabec, Fabiano Leismann, Fran Velez, Rose, Darida, Cifuentes, Jean Jules Mvondo, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Suleymanov, Saverio, Diandy, Zamora, Quaison, Loren Moron, Φετφατζίδης.  

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fattore, Παναγίδης, Αγοραστός, Κυριαζής.

 

Προτεινόμενα Άρθρα