«Φρένο» και χαμένο έδαφος στο 90′ για τη Λεβερκούζεν

από AllAboutARIS

Η Μπάγερν Λεβερκούζεν δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερη διαδοχική νίκη στη Bundesliga, με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας με την Βέρντερ Βρέμης, παρά το γεγονός ότι απέκτησαν δύο φορές το προβάδισμα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Το ματς

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο δέχθηκε πιέση στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να φτιάχνουν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Μάρβιν Νουκς. Η Λεβερκούζεν ωστόσο απάντησε, βρίσκοντας τέρμα στην πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι, με τον Μπόνιφεϊς να ανοίγει το σκορ με ένα έξοχο σουτ έπειτα από πάσα-κλειδί του Φριμπόνγκ.

Μετά το γκολ, η Βέρντερ δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις ούτως ώστε να ισοφαρίσει, αλλά παράλληλα δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να βρουν χώρους για ένα δεύτερο γκολ.Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, η Βέρντερ απείλησε ξανά με τον Ντουκς, ενώ το ίδιο συνέβη και λίγα λεπτά αργότερα, δυστυχώς όμως για εκείνον καμία προσπάθεια δεν κατέληξε στα δίχτυα. Βέβαια, η τρίτη φορά ήταν η φαρμακερή και ο 30χρονος φορ σκόραρε από δύσκολη θέση με κεφαλιά, αλλά η χαρά δεν κράτησε για πολύ.

Τρία λεπτά μετά, μία άτυχη στιγμή του Φέλιξ Αγκού στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή οδήγησε σε αυτογκόλ και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Λεβερκούζεν. Παρόλα αυτά, το ματς επιφύλασσε μία ακόμα έκπληξη, αφού ο Ρομάνο Σμιντ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 90′, ξεγελώντας τον Χραντέκι με το φαλταριστό σουτ στην αριστερή γωνία που δοκίμασε από την άκρη της περιοχής.

Προτεινόμενα Άρθρα