Μάντζιος: “Δείξαμε χαρακτήρα για ένα ακόμη ντέρμπι – Δεν αλλάζει το μυαλό μας η κορυφή” (vid)

από AllAboutARIS

Aμέσως μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα (1-1) απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Άκης Μάντζιος δήλωσε:

Για το αν ικανοποιεί το αποτέλεσμα: “Νομίζω ναι. Θεωρώ πως είναι είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Είναι ένα ματς που δεν είχαμε την καλύτερή μας εμφάνιση σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Μετά το γκολ που δεχτήκαμε και το δεύτερο μέρος που στο πρώτο τέταρτο, μας πίεσε ο Παναθηναϊκός, βρήκαμε τα πατήματά μας με τις αλλαγές που κάναμε, βρήκαμε το γκολ και στο τέλος αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα, θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Το σημαντικό είναι πως σε ένα ακόμη ντέρμπι δείξαμε χαρακτήρα. Δίχως να έχουμε την καλύτερη εμφάνιση, πήραμε ένα αποτέλεσμα, μια ισοπαλία απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο, όπως ο Παναθηναϊκός και συνεχίζουμε.

Για τις αλλαγές: “Βοήθησαν οι αλλαγές, μας φρέσκαραν. Ισορροπήσαμε το ματς και πήραμε έναν βαθμό ισοπαλίας και από εκεί και πέρα προχωράμε”.

Για το γεγονός πως ο ΑΡΗΣ είναι στην κορυφή: “Μας αρέσει που είμαστε στην κορυφή, δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό. Από εκεί και πέρα, αυτό δεν αλλάζει το μυαλό μας, ούτε τον τρόπο δουλειάς μας, ούτε την συμπεριφορά μας. Είναι νωρίς ακόμη, έχει δρόμο το πρωτάθλημα… Μέσα από αυτά τα ματς, μας ενδιαφέρει να δούμε τι κάναμε καλά και τι όχι, για να το βελτιώσουμε για τα επόμενα παιχνίδια”.

Προτεινόμενα Άρθρα