Μπράμπετς: “Βαθμός που μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός στη συνέχεια” (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ικανοποιημένος από τον βαθμό αλλά όχι και από την εικόνα του ΑΡΗ δήλωσε ο Γιάκουμπ Μπράμπετς μετά το τελικό 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

“Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν να μην φύγουμε με άδεια χέρια από εδώ. Πήραμε έναν βαθμό που θα αποδειχθεί σημαντικός στην πορεία. Αυτό που δεν με ευχαρίστησε ήταν η εμφάνισή μας. Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Δεν πιάσαμε τα στάνταρ του τελευταίου διαστήματος, οπότε περίμενα να παίξουμε καλύτερα”, είπε αρχικά ο Τσέχος στόπερ, για να τονίσει εν συνεχεία την ανάγκη αποτελεσμάτων σε παιχνίδια όπως αυτό με τον Λεβαδειακό. “Μετά από τρία χρόνια πιστεύω ότι παίρνουμε καλά αποτελέσματα στα ντέρμπι. Το πρόβλημα είναι με τις λεγόμενες… μικρές ομάδες. Καλά τα πάμε και φέτος στα ντέρμπι αλλά τώρα πρέπει να κερδίσουμε τον Λεβαδειακό”.

Πλέον η ομάδα έχει μπροστά της τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ… “Έχουμε την εμπειρία της περσινής σεζόν και ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι… Ολοι θυμόμαστε πώς πήραμε την πρόκριση στα πέναλτι. Έχουμε ξανά την ίδια διαδικασία. Το μυαλό μας είναι εκεί. Θα επιδιώξουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα”, σχολίασε ο Μπράμπετς.

Προτεινόμενα Άρθρα