Ο Μάντζιος… αιφνιδίασε και δικαιώθηκε εις διπλούν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στην ανάπαυλα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Άκης Μάντζιος είχε αρκετή δουλειά, βάσει της εικόνας που παρουσίαζε η ομάδα του.

Ο 55χρονος τεχνικός έβλεπε ποιά ήταν τα θέματα… Και αν στο κέντρο δεν μπορούσε ακόμα να κάνει παρεμβάσεις, ήταν δεδομένο ότι αυτές θα έρθουν πρώτα στην προβληματική αριστερή πτέρυγα.

Οι ορθολογικές επιλογές των Φρίντεκ και Σίστο… δεν βγήκαν. Ειδικά ο πρώτος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με τον Τετέ, ενώ ο Δανός δεν βοήθησε καθόλου μπροστά πλην μίας ευκαιρίας που είχε.

Ο Μάντζιος λίγο πριν το 60′ έκανε τις πρώτες του αλλαγές. Και αν του Χουάνκαρ ήταν αναμενόμενη, του Σαβέριο ήταν η μεγάλη έκπληξη.

Ο εξτρέμ από το Εκουαδόρ ήταν εκτός αποστολής στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Παρότι λοιπόν υπήρχε ο Σουλεϊμάνοφ, ο Μάντζιος… αιφνιδίασε και εμπιστεύτηκε την ικανότητα του Σαβέριο να… μπουκάρει προς την αντίπαλη περιοχή. Ένα στοιχείο που δεν έχει δει τόσο από τον Καυκάσιο μεσοεπιθετικό.

Ο Σαβέριο μαζί με τον Χουάνκαρ… έστρωσαν τον ΑΡΗ από τα αριστερά σε επίθεση και άμυνα, όντας εν τέλει αυτός που πάσαρε για τον Μορόν στο 1-1. Μία δικαίωση για τον και φυσικά για τον Άκη Μάντζιο ο οποίος άλλαξε τη ροή του αγώνα με μία λογική επιλογή και μία έκπληξη.

Προτεινόμενα Άρθρα