Το πιο κρίσιμο ματς (μέχρι το επόμενο)

από Αντώνης Γκάτζιος

Αντικειμενικά, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο ΑΡΗΣ είχε ως στόχους να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστικός μπορεί και να βγάλει κάποια συμπεράσματα για τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν.

Αγωνιστικά, το πάλεψε όσο μπορούσε, με δεδομένες τις ελλείψεις του. Τα συμπεράσματα τα έβγαλε ο Σάββας Καμπερίδης και τα κρατά εν όψει της συνέχειας. Όμως το χθεσινό (28/2) ματς ήδη έχει… ξεχαστεί. Η αναμέτρηση που ακολουθεί είναι πολύ σημαντική για να στέκεται κάποιος σε έναν αγώνα με τον ΠΑΟ στην Αθήνα.

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται το Σάββατο τη Λάρισα. Το ματς ήταν έτσι κι αλλιώς κρίσιμο και όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση, η νίκη μπορεί να σημάνει πολλά. Οι Θεσσαλοί, όπως και το Μεσολόγγι, ηττήθηκαν το Σαββατοκύριακο και έμειναν στις τέσσερις νίκες. Με τους νεοφώτιστους ο ΑΡΗΣ έχει το +29 του δεύτερου ματς. Αν κερδίσει τη Λάρισα, θα την έχει 2-0 στα μεταξύ τους ματς, κάτι που σημαίνει ότι ουσιαστικά θα πάρει διαφορά “δύο” βαθμών απ’ αυτήν.

Ακολούθως, ο ΑΡΗΣ πρέπει να πάρει άλλα 2-3 ματς στην έδρα του, είτε κάποιο εκτός για να μη βγάλει… κομπιουτεράκια στο τέλος. Όμως σαφώς αυτήν τη στιγμή δεν μπορεί να σκέφτεται τίποτα άλλο από τον αγώνα με τη Λάρισα, η οποία μετά και την ήττα από τον ΠΑΟΚ, θα έρθει ακόμα πιο αποφασισμένη στη Θεσσαλονίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα