Οριστικά χωρίς Μιλόσεβιτς και Ντραγκίσεβιτς

από Νίκος Παπαδόπουλος

Χωρίς τους Μίλαν Μιλόσεβιτς και Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς θα ταξιδέψει ο ΑΡΗΣ στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (28/02).

Οπως διαβάσατε και νωρίτερα στο AllAboutARIS, ο προπονητής του ΑΡΗ θα προφυλάξει τους δύο παίκτες από το αυριανό ματς και εν όψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν για την ομάδα. 

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει ότι: “Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Milan Milosevic, που δεν θα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως και ο Vladimir Dragicevic, ο οποίος θα προφυλαχθεί για τους επόμενους αγώνες. Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση, με τη χρήση video.

Την αποστολή του ΑΡΗ, που θα αναχωρήσει σε λίγη ώρα για την Αθήνα, απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Χαριτόπουλος, Σιδηροηλίας, Κουζέλογλου, Πετανίδης, Καλαϊτζίδης, Γεωργάκης, Chalmers, Little, DeCosey.

Να σημειωθεί ότι η αποστολή των “κίτρινων” θα διανυκτερεύσει στην πρωτεύουσα, μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα (01/03) το μεσημέρι, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος”.

Προτεινόμενα Άρθρα