Δε θα την πατήσει για δεύτερη φορά ο ΑΡΗΣ…

από Αντώνης Γκάτζιος

Για ακόμα μία φορά ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει "στο καπάκι" ομάδα που φωνάζει για τη διαιτησία σε αγώνα με τον ΠΑΟΚ και θέλει να προφυλάξει τα νώτα του.

Όλοι θυμούνται τι έγινε στον αγώνα Κολοσσός – ΠΑΟΚ, με το άκυρο, όπως αποδείχτηκε, τρίποντο του Έλστον Τέρνερ. Ο Κολοσσός δικαίως φώναξε και την επόμενη εβδομάδα ο ΑΡΗΣ υπέστη μία ξεγυρισμένη “σφαγή” στο “Nick Galis Hall” απέναντι στους Ροδίτες.

Οι “κιτρινόμαυροι” ακολουθούν το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και το Σάββατο υποδέχονται τη Λάρισα. Οι Θεσσαλοί φωνάζουν για τη διαιτησία του χθεσινού (28/2) αγώνα, μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Θοδωρής Ριζούλης, έκανε δήλωση στην οποία αναφέρει:

“Σε έναν αγώνα που ο ΕΣΑΚΕ άλλαξε την ημερομηνία του δυο φορές και η ΚΕΔ μια φορά τον διαιτητή ο ΠΑΟΚ κέρδισε χάρη στον μη καταλογισμό καταφανέστατου φάουλ για τρεις βολές πάνω στον Σμιθ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης. Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι για ανάλογο φάουλ επαναλήφθηκε ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ πριν λίγο καιρό. Περιμένω την τιμωρία των διαιτητών της αναμέτρησης από τον παρατηρητή του αγώνα”.

Άπαντες θα πρέπει να ξέρουν ότι… έχουν γνώση οι φύλακες. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι διατεθειμένος να πέσει για δεύτερη φορά “θύμα” μιας άλλης αναμέτρησης. Ήδη το πλήρωσε με μία επίπονη ήττα από τον Κολοσσό. Το ματς με τη Λάρισα είναι “τελικός” για τους “κιτρινόμαυρους” και στον ΑΡΗ θέλουν να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να προασπίσουν τα συμφέροντα της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα