Προσέχει για να έχει (στα κρίσιμα ματς)

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο αυριανός (28/2, 20:00) αγώνας με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα δε συγκαταλέγεται στους… εντός προγράμματος για τον ΑΡΗ.

Αντικειμενικά, οι πιθανότητες επιτυχίες είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές, γι’ αυτό ο Σάββας Καμπερίδης προσέχει για να έχει. Ακολουθοπύν αρκετά κρίσιμα ματς και γι’ αυτόν το λόγο, θέλει να προφυλάξει παίκτες που αντιμετώπισαν προβλήματα.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, στη Θεσαλονίκη αναμένεται να μείνει ο Μίλαν Μιλόσεβιτς, ο οποίος όλη την εβδομάδα έκανε ατομικό πρόγραμμα και στόχος είναι να παρουσιαστεί έτοιμος στον αγώνα με τους Θεσσαλούς. Είναι πιθανό αύριο να προφυλαχθεί και ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, ο οποίος είχε 40ήμερη αποχή λόγω του προβλήματος στο πόδι και τη μέση. Έπαιξε με Μεσολόγγι και Λαύριο, όμως δεν υπάρχει λόγος για να επιβαρυνθεί στο ματς με τον ΠΑΟ.

Μέσα στην εβδομάδα μικροπροβλήματα αντιμετώπισαν οι Μάριο Τσάλμερς και Δημήτρης Σταμάτης. Μένει να φανεί ποιους παίκτες θα προφυλάξει ο Καμπερίδης. Μετά από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο ΑΡΗΣ θα δώσει τρία ματς σε μία εβδομάδα (με Λάρισα στις 6/3, με Ηρακλή στο εξ αναβολής, στις 10/3 και με Προμηθέα στις 13/3) και ο κόουτς της ομάδας θέλει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους και ετοιμοπόλεμους.

Προτεινόμενα Άρθρα