Τέλος από την ΚΕΔ ο Κουκουλάκης για απλήρωτα ποσοστά από το 2008!

από AllAboutARIS

Είδηση προέκυψε από τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας neakriti.gr τελείωσε οριστικά από μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Μιχάλης Κουκουλάκης, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το VAR.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα η ΕΠΟ είχε συζητήσει το θέμα της ανανέωσης των συμβάσεων, με την περίπτωση Κουκουλάκη να μένει στον αέρα για δύο λόγους: Την διαμάχη με τα απλήρωτα ποσοστά στην ΕΠΣΗ αλλά και την παρουσία του στην Κύπρο όπου έκανε σεμινάρια VAR.

Tοτε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είχε αναλάβει προσωπικά το θέμα να διερευνήσει τι γίνεται με το Μιχάλη Κουκουλάκη και γι’ αυτό το λόγο πριν δύο εβδομάδες είχε κάνει τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου.

Τελικά σήμερα έρχεται αυτή η σοβαρή εξέλιξη με τον Ηρακλειώτη παλαίμαχο διαιτητή να “καρατομείται” από την ΚΕΔ με απόφαση της Ομοσπονδίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελία του κ. Τζώρτζογλου δεν έχει αποδώσει τα ποσοστά που έπρεπε να αποδίδει ως διεθνής διαιτητής, παρατηρητής. Ποσοστά 15-20% ανά παιχνίδι που αντιλαμβάνεται ο καθένας ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ! ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ;

Προτεινόμενα Άρθρα