Δύο στο προσκήνιο και ένας σε αναμονή…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τον περασμένο Ιανουάριο ο ΑΡΗΣ βρήκε το φορ που έψαχνε. Οχι όμως και την βελτίωση που ζητούσε στο γκολ.

Ο Κώστας Μήτρογλου ήρθε αλλά η κατάστασή του είναι αυτή που καθυστερεί, για την ώρα, την ποιότητα αλλά και τη συχότητα που ζητάει η ομάδα στο σκοράρισμα. 

Είναι φανερό ότι ο 32χρονος επιθετικός θα χρειαστεί λίγο παραπάνω χρόνο ώστε να βρει ξανά τον ρυθμό και τις εντάσεις στο παιχνίδι του. Τα τελευταία τέσσερα ματς της κανονικής διάρκειας προσφέρονται για αυτή τη διαδικασία, με φόντο τον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας στη διαδικασία των πλέι οφ. 

Η διαδικασία των προπονήσεων φαίνεται ότι για την ώρα δεν έχει άμεση επίδραση στον Μήτρογλου, για αυτό και ο Άκης Μάντζιος αυξάνει σταδιακά τον χρόνο συμμετοχής του. Κάτι που σκοπεύει να κάνει και στα επόμενα παιχνίδια, χωρίς να αποκλείεται ακόμα και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικός σε ένα από αυτά. 

Για την ώρα πάντως ο τεχνικός του ΑΡΗ φαίνεται να ποντάρει περισσότερο στις πιο έτοιμες λύσεις που διαθέτει για την κορυφή της επίθεσης. Δηλαδή στους Ντάνιελ Μαντσίνι και Δημήτρη Μάνο.

Αμφότεροι έχουν εντάσεις, πιέζουν πάνω στη μπάλα. Ο Αργεντινός ήταν σε καλό φεγγάρι πριν τον ελαφρύ τραυματισμό του και την ίδια ώρα ο Έλληνας φορ άρχισε να “χτίζει” επαφή με τα δίχτυα. 

Οσο ο Μήτρογλου καλύπτει το χαμένο έδαφος, ο Μάντζιος θαα στηριχτεί σε αυτούς τους δύο και θα περιμένει τον 32χρονο επιθετικό για να αρχίσει να αποδεικνύει τη διαχρονική… σχέση στην οποία βρίσκεται με το γκολ.

Προτεινόμενα Άρθρα