Να (το) παλέψει όσο μπορεί

από Αντώνης Γκάτζιος

Ένας αγώνας κόντρα στον Παναθηναϊκό δε συγκαταλέγεται στους… εντός προγράμματος, όμως καμία ομάδα δεν κατεβαίνει για να χάσει στην έδρα της.

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται σήμερα (17/11, 18:00, Libero FM 107.4, AllAboutARIS Live, ΕΡΤ3) τους “πράσινους” σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική και θέλει να παρουσιαστεί όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται, ώστε να διεκδικήσει ό,τι μπορεί και να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα του.

Η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Ο σημερινός αγώνας δεν… προσφέρεται για βαθμολογική ανάκαμψη, αν και ο ΑΡΗΣ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τόσο την κόπωση (τέταρτο ματς σε οκτώ μέρες), όσο και την κακή ψυχολογία του Παναθηναϊκού που προέρχεται από συντριβή από τη Φενέρμπαχτσε.

Ένας από τους στόχους του ΑΡΗ είναι να παίξει καλά. Κάτι που δεν έγινε στην πλειοψηφία των τελευταίων αγώνων του. Να είναι συγκεντρωμένος από το ξεκίνημα και να μη δώσει την ευκαιρία στον αντίπαλο να ξεφύγει από νωρίς με διψήφιες διαφορές, όπως έγινε στα τελευταία εντός έδρας ματς με Κολοσσό και Περιστέρι. Το έργο του σήμερα, φυσικά, θα είναι πιο δύσκολο, όμως οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να βγάλουν πάθος και ενέργεια.

Ο ΑΡΗΣ έχει απουσίες (Μιλόσεβιτς, Ντραγκίτσεβιτς) και προβλήματα (Σούλερ, Λιτλ), όμως αντικειμενικός στόχος του είναι να παραταχθεί πλήρης στον αγώνα της επόμενης εβδομάδας με το Μεσολόγγι. Κακά τα ψέματα, αυτό είναι το ματς που τον “καίει”, αφού θα υποδεχτεί μια ομάδα που έχει το ίδιο ρεκόρ μ’ αυτόν και θεωρητικά παλεύει για τον ίδιο στόχο.

Προτεινόμενα Άρθρα