Η 2η θέση τον περιμένει!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αν ο ΑΡΗΣ είχε μία φορά κίνητρο κόντρα στον ΑΡΗ, πλέον έχει πολλές παραπάνω.

Η ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη δημιουργεί ευκαιρία 2ης θέσης για τους “κιτρινόμαυρους”, στο σημερινό τους παιχνίδι με τους Περιστεριώτες για την 24η αγωνιστική της Super League (15:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS2).

Με νίκη η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα βρεθεί μόνη πίσω από τον Ολυμπιακό, αποκτώντας προβάδισμα πριν πάει στην Τούμπα την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ατρόμητος έρχεται αδιάφορος σήμερα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι επικίνδυνος ή δεν χρειάζεται την απαιτούμενη προσοχή από τον ΑΡΗ ώστε να πάρει το “τρίποντο”.

ΑΡΗΣ: Γκάμα “μέσα”, Ματέο “‘έξω”.

Ο Πορτογάλος ήταν η δεδομένη επιστροφή για τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος όμως προς τα τέλη της εβδομάδας είδε να προκύπτει ακόμη μία απουσία επιθετικά.

Ο Ματέο Γκαρσία εμφάνισε πρόβλημα στην προπόνηση της Παρασκευής και θα απουσιάσει από το σημερινό παιχνίδι, όπως και ο Ματίγια που ναι μεν προπονείται κανονικά αλλά κρίθηκε ανέτοιμος.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Ganea, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χωρίς τέσσερις στο “Βικελίδης”

Με απουσίες ταξίδεψαν χθες οι Περιστεριώτες στη Θεσσαλονίκη. Γιαννιώτης και Κιβρακίδης κρίθηκαν ανέτοιμοι. Ο Σάλομον είναι τιμωρημένος και ο Μαυρομάτης ταλαιπωρείται από ίωση.

H αποστολή του Ατρομήτου: Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Τομάσεβιτς, Μανούσος, Νάτσος, Αθανασίου, Νταβιώτης, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Μάτιτς, Σάλτας, Οικονομίδης και Εντομβόνγι.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-24η αγωνιστική Super League

-ΑΡΗΣ-Ατρόμητος (15:00)

ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτδιας)
ΒΟΗΘΟΙ: Θανάσης Κόλλιας (Ηπείρου), Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας)
4ος: Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Προτεινόμενα Άρθρα