Εκτίει με Ολυμπιακό ο Γκάμα

από AllAboutARIS

Στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό αποφασίστηκε να απουσιάσει λόγω της τιμωρίας καρτών, ο Μπρούνο Γκάμα.

Το τεχνικό επιτελείο ζύγισε τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή σχετικά με τη διαχείριση κόπωσης και καρτών σε αρκετούς παίκτες.

Ο Γκάμα παίζει αδιάκοπα από την αρχή της σεζόν και συνεπώς χρειάζεται ανάσες. Έτσι κρίθηκε απαραίτητο να δηλωθεί σε αυτή την αγωνιστική για να εκτίσει την τιμωρία του ωστόσο υπάρχει και ένας δεύτερος λόγος που πάρθηκε αυτή η απόφαση.

Αρκετοί παίκτες του ΑΡΗ, συγκεκριμένα τέσσερις (Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Σάσα, Μάνος) βρίσκονται επίσης στο όριο καρτών. Αυτή η συνθήκη μεγαλώνει το ρίσκο να δεχτεί κάποιος από τους προαναφερθέντες 4η κίτρινη και να λείψει σε ένα από τα επόμενα ματς.

Με αυτά τα δεδομένα και πατώντας σε αυτούς τους άξονες, αποφασίστηκε ο Μπρούνο Γκάμα να εκτίσει με τον Ολυμπιακό ώστε να είναι “καθαρός” αλλά και να υπάρχουν λύσεις αν τυχόν παίκτες που βρίσκονται στο όριο και είναι μεσοεπιθετικοί (όπως Μπερτόγλιο, Μαντσίνι) δεχτούν κίτρινη.

Προτεινόμενα Άρθρα