Βλαχόπουλος: «Στόχος μας να πάρουμε μετάλλιο»

από AllAboutARIS

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος ήταν ο καλύτερος παίκτης της Εθνικής Ελλάδας στην αναμέτρηση με την Κροατία, καθώς κατάφερε να πετύχει τα 4 από τα 8 γκολ της ομάδας.

Ο 30χρονος περιφερειακός, μίλησε μεταξύ άλλων και για τα νέα μέλη της Εθνικής, ενώ τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να κατακτήσουν ακόμα ένα μετάλλιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ που δεν πέτυχε στο τέλος: «Το πιο σημαντικό γκολ δεν το έβαλα, απ’ ότι μου είπαν Γενηδουνιάς ήταν δίπλα μόνος του και ζητώ και δημόσια συγνώμη που δεν τον είδα, γιατί πιστεύω ότι αν του την έδινα θα την έβαζε, είναι παίκτης για τέτοια σουτ.

Μια ισοπαλία, νομίζω ότι το παιχνίδι ήταν δικό μας, χάσαμε την νίκη από δικά μας λάθη ίσως και απειρίας, αλλά προχωράμε είναι ένα παιχνίδι, τελείωσε κοιτάμε παρακάτω».

Για το αν φταίει ότι η ομάδα έχει πέντε νέους παίκτες: «Δεν νομίζω, τα παιδιά μπορεί να είναι καινούρια, αλλά έχουν εμπειρία. Συμβαίνει, είναι ένα παιχνίδι. Μπορεί να συμβεί να χάσεις ένα σουτ μόνο σου, ή να μην είσαι συγκεντρωμένος και να δεχτείς ένα γκολ, αυτό συμβαίνει είτε σε νέους, είτε σε παλιούς.

Το πιο σημαντικό για εμένα είναι τα παιδιά να χαίρονται το παιχνίδι, να δίνουν τα πάντα τα καινούρια παιδιά, εννοείται και οι παλιοί να του βάλουμε σε αυτόν τον δρόμο και από εκεί και όλα νομίζω ότι όλα θα έρθουν. Υπάρχει η όρεξη, υπάρχει το ταλέντο και το μέλλον είναι δικό μας».

Για το που πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει η Εθνική ομάδα: «Στόχος μας εννοείται είναι το μετάλλιο, γι’ αυτό ήρθαμε, είμαστε ασημένιοι Ολυμπιονίκες και ήρθαμε να διεκδικήσουμε ένα ακόμη μετάλλιο. Ο δρόμος σίγουρα θα είναι μακρής, θα περάσουμε μέσα από κύματα.

 

Το θέμα είναι να μείνουμε ενωμένοι, όλοι μαζί είμαστε μια παρέα και μας αρέσει αυτό που κάνουμε, διασκεδάζουμε και περνάμε καλά μέσα στο νερό, οπότε νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για την εμπειρία που έχει από την Ουγγαρία: «Είναι πολύ ωραίο πάρα πολλούς γνωστούς, να έχω φίλους από το Έγκερ να έρχονται στην πισίνα για να με υποστηρίξουν. Σίγουρα είναι από τις εμπειρίες του εξωτερικού που μου αρέσουν και θα μου μείνουν αξέχαστες».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X