Εύκολα πρόκριση για Τσίτσιπα στο Σινσινάτι (vid)

από AllAboutARIS

Στον τρίτο γύρο του Masters 1000 που διεξάγεται στο Σινσινάτι κατάφερε να προκριθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας που βρίσκεται στο νούμερο 7 της Παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε με 2-0 (6-3, 6-4) του Σέρβου νούμερο 46 Φιλίπ Κραΐνοβτς και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Αργεντινό, Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Ο αγώνας κρίθηκε σε μεγάλο ποσοστό στο φοβερό σερβίς του Τσιτσιπά, με τον Έλληνα πρωταθλητή να έχει συνολικά 14 άσους έναντι μόλις 3 του αντιπάλου του. Εκτός από τους άσους ο Τσιτσιπάς πίεσε συνολικά πολύ τον Σέρβο που με την σειρά του έκανε πολλές λάθος επαναφορές και μάλιστα δεν τον άφησε ούτε μία φορά να φτάσει να έχει μπρέικ πόιντ.

Το πρώτο σετ  κρίθηκε στο πρώτο μπρέικ που έκανε ο Τσιτσιπάς. Αυτό έγινε στο 3-2, κάνοντας έτσι το 4-2 και κάπου εκεί τελείωσε το σετ, καθώς ξαναλέμε πως ο Έλληνας τενίστας δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στο δικό του σερβίς.

Στο δεύτερο και τελευταίο σετ, ο Κραΐνοβιτς πάλεψε περισσότερο και παίρνοντας τα δικά του πρώτα σερβίς κατάφερε να προηγηθεί με 1-0 και 2-1. Στο 2-2 όμως και πάλι ο Τσιτσιπάς έκανε μπρέικ και κρατώντας το δυνατό του σερβίς έφτασε στη νίκη και το 2-0 παίρνοντας την πρόκριση για τον 3ο γύρο του τουρνουά.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X