Ντρισμπιώτη: Η μητέρα της μιλά για τους «χρυσούς» θριάμβους της στο Μόναχο (vid)

από AllAboutARIS

Στην Καρδίτσα οι γονείς της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη ζουν τις τελευταίες ημέρες τις δικές τους στιγμές ευτυχίας.
Η 38χρονη κόρη τους μετά τα 35χλμ. έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης και στα 20 χλμ. στο Μόναχο.
Η μητέρα της Παναγιώτα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στις προσπάθειες της Αντιγόνης μέχρι να φθάσει η ώρα της δικαίωσης.

«Κανένα παιδί δεν γεννήθηκε μέσα στα γήπεδα με το μετάλλιο στα χέρια» είπε με απλότητα η Παναγιώτα Ντρισμπιώτη και συμπλήρωσε «εδώ και δύο χρόνια δεν κάνουμε γιορτές μαζί, δεν είμαστε σαν οικογένεια όπως ήμασταν, αλλά τώρα δικαιώθηκε και θα έχουμε γιορτές άλλες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις της

Για το τι είπε με την Αντιγόνη: «Με πήρε να της πω τα συγχαρητήρια, να με ακούσει, να την ακούσω, συγκινημένη. Δεν υπάρχουν λόγια, τα λένε τα έργα. Είμαστε σε πελάγη ευτυχίας».

Για το τι της είχε πει και πώς ένιωθε πριν πάρει το δεύτερο χρυσό: «Δεν ήθελε να μου πει πως θα κατέβει για μετάλλιο, μου είπε πως θα απολαύσει την κούρσα. Εγώ της είπα να μην τρέξει, δεν με άκουσε, αυτή τρέχει, όχι εγώ. Εγώ τρέχω στην δική μου δουλειά και αυτή στο δικό της κομμάτι. Αυτό ήθελε να κάνει και αυτό έκανε και μάλιστα και με το παραπάνω».

Για τα εμπόδια που χρειάστηκε να ξεπεράσει στη ζωή της: «Τα έχουμε ξαναπεί, πολλά εμπόδια, όλοι οι αθλητές έχουν εμπόδια. Δεν γεννήθηκε κανένα παιδί μέσα στα γήπεδα με το μετάλλιο στα χέρια. Δούλεψαν όλα τα παιδιά και το δικό μου παιδί μαζί. Πολλοί αγώνες, αγώνες ζωής, δόξα τω Θεώ, σήμερα και προχθές πήρε αυτό που ήθελε, μπράβο της αυτό έχω εγώ να πω σαν μάνα».

Για το πόσο σκληρή ήταν η προπόνηση: «Αυτή ξέρει καλύτερα. Εμείς την έχουμε από μέρες χαμένη, από μήνες χαμένη. Εδώ και δύο χρόνια δεν κάνουμε γιορτές μαζί, δεν είμαστε σαν οικογένεια όπως ήμασταν, αλλά τώρα δικαιώθηκε και θα έχουμε γιορτές άλλες».

Για το πότε θα έρθει: «Δεν ξέρουμε πότε θα έρθει, αλλά όταν θα έρθει κάθε μέρα θα είναι γιορτή για εμάς. Έτσι και αλλιώς θέλουμε το παιδί μας κοντά μας όχι για το χρυσό, αλλά γιατί είναι παιδί μας».

Προτεινόμενα Άρθρα