"Οι δημοπρασίες του Δεκεμβρίου θα είναι αφιερωμένες στον Γιώργο"

από Γιώργος Γκάτος

"Τα έξοδα είναι πολύ μεγάλα για τον ίδιο και την οικογένεια του."

Για το πως μπορεί να βοηθήσει κάποιος: “Ανά πάσα στιγμή μπορεί κάποιος να μπει στο www.charityidols.gr και να ποντάρει στη φανέλα που θέλει. Όλες οι φανέλες από πρώτη Δεκεμβρίου και μετά θα είναι αφιερωμένες στον Γιώργο. Όποιος παράγοντας, είτε αθλητής είτε συλλέκτης θέλει να δωρίσει μια φανέλα για να βγει σε δημοπρασία υπερ του Γιώργου, μπορεί να καλέσει στο 6943959543 ή να μας στείλει ένα μέιλ στο info@charityidols.gr”

Για το Charity Idols: ” Στα τρία χρόνια λειτουργίας μας μόνο από δημοπρασίες φανελών έχουμε μαζέψει 160.000€. Αυτά έχουν διανεμηθεί σε αρκετές περιπτώσεις, με την τελευταία να είναι ο Γιώργος, ο οπαδός του ΑΡΗ.”

Για τον Γιώργο Ιωαννίδη: “Ο Γιώργος Ιωαννίδης είναι εδώ και 1,5 χρόνο σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, μετά από ατύχημα με μηχανάκι από ντελίβερι. Τα έξοδα είναι πολύ μεγάλα για τον ίδιο και την οικογένεια του. Οι δημοπρασίες του Δεκεμβρίου, θα είναι αφιερωμένες όλες στον Γιώργο. Φανέλες υπογεγραμμένες από τον Νίκο Γκάλη και τον Παναγιώτη Γιαννάκη αλλά και από παίκτες όλων των ομάδων.Θέλω να υπάρξει μεγάλη κινητικότητα όπως και πέρσι με τον Νίκο Κυζερίδη. Για τον Νίκο Κυζερίδη είχαμε μαζέψει 16 χιλιάδες ευρώ. Θέλουμε ο Γιώργος να γυρίσει σπίτι του αλλά χρειάζονται αρκετά χρήματα για να φτιαχτεί.”

Για τις δράσεις του Charity Idols: “Κάθε Δευτέρα υπάρχει μια δημοπρασία.  Πέρα από την δουλειά την οποία φαίνεται, δηλαδή τα 160.000€, η δουλειά μας γίνεται από πίσω. Αυτό που κάνουμε είναι να ενημερώνουμε και όλη την αθλητική κοινότητα για το πώς μπορούν να βοηθήσουν. Και αυτό το λέω γιατί διαβάζουμε κάποια σχόλια όπως “γιατί κάνετε δημοπρασία την φανέλα και δεν βοηθάει ο ίδιος παίκτης”, ενώ ο ίδιος ο παίκτης βοηθάει αλλά δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί. Είναι καλό να μάθει ο κόσμος ότι βοηθάνε και οι αθλητές, και δεν δίνουν μόνο τις φανέλες για δημοπρασία. Υπήρχε περιστατικό στο οποίο η οικογένεια χρειάζοταν 180 χιλιάδες ευρώ για να στείλει το παιδάκι στο εξωτερικό. Την στιγμή που μιλούσαμε την Κυριακή το απόγευμα, είχε στην διάθεση της 8 χιλιάδες, και επικοινωνήσαμε με τους παίκτες της Εθνικής ποδοσφαίρου και μπάσκετ, και μέσα σε 5 μέρες συγκεντρώσαμε 180 χιλιάδες ευρώ.”

Για το πώς ξεκίνησε: “Δεν είναι καθόλου εύκολο. Το ξεκινήσαμε τελείως ερασιτεχνικά και αθώα και για αυτόν τον λόγο μεγάλωσε. Δεν είχαμε πρόσβαση στα παιδιά του αθλητισμού. Η αρχική ιδέα ήταν να μαζέψουμε 15-20 φανέλες και να τις δώσουμε στο ebay.

Για τη μηδαμινή βοήθεια του κράτους: “Είναι κρίμα που ζούμε σε μια χώρα, στην οποία αντί να βοηθάει η χώρα, βοηθάει ο κόσμος. Δεν είναι όλα τα παιδιά τυχερά μέσα στην ατυχία τους, που μαζεύονται λεφτά και φεύγουν για θεραπεία. Τώρα είναι μόνο ο κόσμος και οι αθλητές.”

Προτεινόμενα Άρθρα