Στην κορυφή το AllAboutARIS!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Η δυναμική ενός μέσου στην εποχή μας είναι σε άμεση εξάρτηση με τα social media πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα site.

Η δυναμική ενός μέσου στην εποχή μας είναι σε άμεση εξάρτηση με τα social media πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα site. Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν διάφορες μετρήσεις διάφορων site που εγκαθιστούν επί πληρωμή toolbar και καταγράφουν ανάλογα με τα ευρώ που θα λάβουν και μετρήσεις.

Στους ραδιοφωνικούς σταθμούς η μόνη μέτρηση που αναγνωρίζεται επίσημα είναι της FOCUS. Στα site η μόνη μέτρηση που αναγνωρίζεται επίσημα είναι τα google analytics. Μέτρηση που ομως δεν ανακοινώνεται παρά μόνο στον ίδιο τον χρήστη του κάθε μέσου. 

Καθρέφτης όμως της δυναμικής ενός μέσου-ειδικά όταν πρόκειται για το διαδίκτυο- είναι τα social media. Εκεί όπου φαίνονται χωρίς παρεμβάσεις τρίτων οι…ακόλουθοι του κάθε μέσου. Το AllAboutARIS για μία ακόμα χρονιά βρίσκεται στην κορυφή καθώς έχει τα…like σχεδόν 3500 περισσότερων αναγνωστών από το δεύτερο στην σχετική λίστα του FACEBOOK (για…σχεδόν μονοθεματικά μέσα που ασχολούνται με τον ΑΡΗ).

Στο instagram επίσης η διαφορά είναι πολύ μεγάλη καθώς οι ακόλουθοι του δημοφιλέστερου μέσου με αποδείξεις και πραγματικά στοιχεία- που ο καθένας μπορεί να δει σε όλο τον πλανήτη- είναι τριπλάσιοι (!) από το δεύτερο και μάλιστα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις ανάμεσα σε όλα τα αντίστοιχα μονοθεματικά portal.

Ως AllAboutARIS ελπίζουμε να μεγαλώνει διαρκώς ακόμα περισσότερο η μεγαλύτερη κιτρινόμαυρη διαδικτυακή παρέα και παράλληλα δεσμευόμαστε για την πληρέστερη και καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ…LIKE ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ που έχετε φέρει στην κορυφή των προτιμήσεών σας το AllAboutARIS!

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X