Το… πακέτο που έφερε την υπέρβαση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα προτερήματα και το μοναδικό αρνητικό στην περίπτωση του 30χρονου φορ

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης “πυροδότησε” τελικά την μεταγραφική “βόμβα” που ακούει στο όνομα του Ιντέγε Μπράουν, φέρνοντας τον Νιγηριανό στη Θεσσαλονίκη μέσα στις επόμενες μέρες. 

Ο ισχυρός άνδρας των “κιτιρνόμαυρων” έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να δελεάσει τον Νιγηριανό άσσο. Τόσο διότι πρόκειται για μία ηχηρή μετραγραφή όσο και για τη δεδομένη ποιότητά του, η οποία υπερνίκησε την αγωνιστική απραξία του τον τελευταίο χρόνο. Δεν είναι όμως μόνο αυτά. 

Στα μάτια των ανθρώπων του ΑΡΗ, ο Ιντέγε είναι ο φορ που συγκεντρώνει ίσως σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά που έψαχναν για την επιλογή που θα αφορούσε την κορυφή της επίθεσης. Δηλαδή ενός παίκτη περίπου στ 1,80, τεχνίτη και εκτελεστή, ο οποίος είναι καλός τόσο με τη μπάλα στα πόδια όσο και στον αέρα. Συν ότι πρόκειται για έναν συμμετοχικό φορ που έχει την κίνηση με ή χωρίς τη μπάλα μακριά από την περιοχή. 

Αν ο Ιντέγε… πετάξει γρήγορα και πετυχημένα τη “ναφθαλίνη” από πάνω του, τότε σίγουρα θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά για τον ΑΡΗ και να του δώσει ως φορ τη σταθερότητα στο γκολ η οποία έλειψε από τη συγκεκριμένη θέση στην περασμένη σεζόν. Ο παίκτης που μπορεί να συμβάλλει τα μέγιστα ώστε η ομάδα να κάνει το “κλικ” παραπάνω και να πετύχει κάτι περισσότερο από την περσινή σεζόν. 

Προτεινόμενα Άρθρα