Ερασιτέχνης: Ρεκόρ εγγραφών και ανανεώσεων στην Αθήνα, συνέχεια σε Λαμία και Δράμα

από AllAboutARIS

Συνεχίζονται οι δράσεις του ΑΣ ΑΡΗΣ με τις ανανεώσεις και εγγραφές του κόσμου στον Ερασιτέχνη με τα αποτελέσματα να κρίνονται ικανοποιητικά το πενθήμερο που προηγήθηκε.

Η ενημέρωση του ΑΣ ΑΡΗΣ:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους φιλάθλους μας στην Αθήνα για τις μαζικές εγγραφές και ανανεώσεις στο θεματοφύλακα του συλλόγου.

Το πενθήμερο της εκτός Θεσσαλονίκης δράσης του Ερασιτέχνη ξεκίνησε στην Τρίπολη, πριν από τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας μας με τον Αστέρα. Η συνέχεια δόθηκε για ένα τετραήμερο (Δευτέρα – Πέμπτη) στην Αθήνα, στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο, και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά.

Εκεί, όπως και στην Τρίπολη, βρέθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ., Χρήστος Βλάχος. Στην Αθήνα σημειώθηκε ρεκόρ εγγραφών και ανανεώσεων, αφού μαζικά οι φίλοι του συλλόγου μας, από το κέντρο της πόλης μέχρι κάθε γωνιά της, με μπροστάρη το ARIS Athens Club, έγιναν μέλη του Ερασιτέχνη.

Φυσικά, η δράση δε σταματά εδώ. Το Σάββατο 22/02 ο εκπρόσωπος του Α.Σ. ΑΡΗΣ θα βρεθεί στη Λαμία, με την ευκαιρία του αγώνα του ΑΡΗ με την τοπική ομάδα για την 25η αγωνιστική της Superleague. Και μία μέρα αργότερα, την Κυριακή 23/02, ο Χρήστος Βλάχος θα δώσει το «παρών» στα γραφεία του Super 3 Δράμας, προκειμένου οι φίλαθλοί μας στην πόλη της Μακεδονίας να εγγραφούν και να ανανεώσουν τις συνδρομές τους στον Ερασιτέχνη.

Προτεινόμενα Άρθρα

AllAboutARIS TV, ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στις 20:30, μέσα από το κανάλι του AllAboutARIS.GR στο YouTube.

X