"Μάθαμε σε γεμάτο Βικελίδης – Διαφορετικό παιχνίδι αν έχει κόσμο με την ΑΕΚ" (vid)

από AllAboutARIS

Ενθουσιασμένος για την επανέναρξη εμφανίστηκε ο αρχηγός, Γιώργος Δεληζήσης, που στηρίχθηκε στην απουσία του κόσμου από το γήπεδο και τονίζοντας ότι θα είναι ευεργετικό για τον ΑΡΗ αν τον έχει μαζί του στη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Δεληζήσης:

“Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε μετά από τόσο καιρό, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξαναπαίξουμε. Είναι σίγουρο ότι δεν θα είμαστε στο 100% όπως και οι υπόλοιπες ομάδες, ευελπιστούμε να είμαι υγιείς, να μπούμε δυναμικά και να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι.”

Για την επιστροφή στη δράση χωρίς την παρουσία του κόσμου: “Για εμάς είναι πιο δύσκολο γιατί μάθαμε σε γεμάτο Βικελίδης. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις άδεια γήπεδα αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα, ελπίζω όπως ακούγεται στα επόμενα παιχνίδια να έχουμε και την παρουσία του κόσμου.”

Για το κίνητρο στο υπόλοιπο της σεζόν: “Πρωτάθλημα δεν μπορούμε να πάρουμε, ούτε να μπούμε στους ομίλους του Champions league, συνεπώς θέλουμε να πάρουμε κάποιες νίκες, να πάρουμε και ψυχολογία για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον ημιτελικό με την ΑΕΚ. Θέλουμε να παίξουμε στον τελικό.”

Για ενδεχόμενη παρουσία κόσμου στη ρεβάνς με ΑΕΚ: “Θα μας δώσει τεράστια ώθηση, ένα 20%, 30%. Και 3-4.000 να έχει το γήπεδο θα είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.”

Προτεινόμενα Άρθρα