ΗΠΑ: Σε βομβιστή αυτοκτονίας αποδίδουν οι Αρχές την έκρηξη στο Τενεσί (vid)

από AllAboutARIS

Στο σενάριο της επίθεσης αυτοκτονίας προσανατολίζονται οι Αρχές που ερευνούν την έκρηξη που συγκλόνισε το Νάσβιλ στο Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών νωρίς το πρωί των Χριστουγέννων, ενώ νέο βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη ήρθε στη δημοσιότητα.

Το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο ανατινάχθηκε αφού προηγουμένως ακούστηκε πολλές φορές μήνυμα το οποίο προειδοποιούσε τους κατοίκους να απομακρυνθούν. Οι αρχές βρήκαν ανθρώπινο ιστό στα συντρίμμια.

Το FBI ερευνά ένα σπίτι στο προάστιο του Νάσβιλ, Αντιόχεια. Τις Αρχές οδήγησε εκεί δορυφορική φωτογραφία παρόμοιου τροχόσπιτου, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το συγκεκριμένο σπίτι.

Ο ύποπτος περιγράφεται από τους γείτονες ως ένας απόμακρος άνθρωπος. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο άνδρας είχε εμμονή με θεωρίες συνωμοσίας για τα δίκτυα 5G, κάτι που ίσως εξηγεί το γεγονός ότι το τροχόσπιτο εξερράγη μπροστά στις εγκαταστάσεις μεγάλης εταιρείας τηλεπικοινωνιών.

Η αστυνομία εντόπισε τη μητέρα του υπόπτου και της πήρε δείγμα DNA προκειμένου να το συγκρίνει με τον ανθρώπινο ιστό που βρέθηκε στα συντρίμμια.

Προτεινόμενα Άρθρα