Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης (vid)

από AllAboutARIS

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο σκηνοθέτης συνελήφθη βάσει εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του. Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα, και συγκεκριμένα, στις 15:45, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε μεταβεί στη ΓΑΔΑ, αυτοβούλως, συνοδεία του δικηγόρου του, όπου και ενημερώθηκε ότι δεν είχε εκδοθεί τότε ένταλμα σε βάρος του.

Tο ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε πριν από λίγο για το γνωστό σκηνοθέτη – ηθοποιό για την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή, κατά πληροφορίες.

Οι εισαγγελικές Αρχές οδηγήθηκαν στην άσκηση δίωξης σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη μετά από τις δυο μηνύσεις που έχουν υποβληθεί σε βάρος του, από θύματα που περιγράφουν ότι ήταν ανήλικοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προστεθεί ακόμα μία μαρτυρία από άτομο που δήλωσε ότι βιάστηκε από τον Λιγνάδη.

Και τρίτη μαρτυρία
Ιδιαιτέρως επιβαρυντική ήταν μία νέα μαρτυρία για βιασμό από τον γνωστό σκηνοθέτη. Μάρτυρας κατέθεσε τις προηγούμενες ημέρες στην εισαγγελία και υποστήριξε ότι έπεσε και αυτός θύμα βιασμού από τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη την τελευταία εξαετία.

Ο μάρτυρας κλήθηκε από τον εισαγγελέα στο πλαίσιο την διερεύνησης της πρώτης μήνυσης που υπεβλήθη από τον 40χρονο Βασίλη Κ. και φέρεται η μαρτυρία του να ήταν ιδιαιτέρως επιβαρυντική για τη δράση του σκηνοθέτη, καθώς τα όσα περιγράφει δεν έχουν παραγραφεί.

Στοιχεία – φωτιά φέρεται να κατέθεσε χθες υπό άκρα μυστικότητα η γυναίκα μάρτυρας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να ανήκε μέχρι το 2017 στο πολύ στενό περιβάλλον του σκηνοθέτη. Η γυναίκα φέρεται να αναφέρθηκε στη δράση του σκηνοθέτη και στον τρόπο που προσέγγιζε τα ανήλικα θύματα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X