Πρωτοβουλία Α.Σ ΑΡΗΣ: Συγκινητική ανταπόκριση και ευχαριστήρια από τον Ερασιτέχνη

από AllAboutARIS

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των φίλων του ΑΡΗ, αλλά και των τμημάτων του συλλόγου, στην πρωτοβουλία του Α.Σ. για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης προς αρωγή των πληγέντων από τους σεισμούς στη Θεσσαλία.

Για μία εβδομάδα, φίλαθλοι του ΑΡΗ και τα τμήματα του Ερασιτέχνη πρόσφεραν είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα δώσουν μία “ανάσα” στους κατοίκους της Ελασσόνας και των γύρω περιοχών, που υπέστησαν μεγάλο πλήγμα με τους πρόσφατους σεισμούς.

Τα είδη συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ και εστάλησαν στο ΚΕΠ Ελασσόνας, απ’ όπου θα παραδοθούν στους κατοίκους της περιοχής.

Στη σχετική ενημέρωσή του ο Ερασιτέχνης αναφέρει: “Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ θέλει να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο για την ανταπόκρισή του σ’ αυτό το κάλεσμα ανθρωπιάς. Εκτός από τα αθλητικά ιδεώδη που πρεσβεύει ο σύλλογος, η αρωγή προς τους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη μας, είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Η κοινωνική δράση του Α.Σ. ΑΡΗΣ θα έχει συνέχεια…

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη “Γενική Ταχυδρομική” για τη χορηγία της μεταφοράς των ειδών πρώτης ανάγκης στην Ελασσόνα.”

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X